reklama
Mama_iza
Fanka BB :)
To ja może powiem jak u mnie było. Urodziłam Rafała 26.12.2009 a już 4.04.2010 dostałam pierwszą miesiączkę (pamiętam dokładną datę bo to akurat były świeta wilkanocne ;-) Prezent od zajączka) i od tego czasu mam miesiąc w miesiąc choć czasami zdarzały sie dwie w miesiącu. Rafała karmiłam do stycznia 2011 i dopiero teraz widzę, że reguluje mi się cykl. Trochę to trwało, ale na szczęście jest coraz lepiej :-)
mamusiacóreczki
Fanka BB :)
Wiele czynników ma wpływ na to po jakim czasie od porodu dostaje się miesiączkę. Ja dostałam po 6 tygodniach od porodu, a dodam że też karmiłam piersią (trochę było mi głupio, bo akurat byłam na wizycie kontrolnej u ginekologa i to właściwie on po badaniu powiedział mi że właśnie dostałam). Moja koleżanka z kolei miała wiele problemów osobistych i z powodu stresu dostała miesiączkę po 2 tygodniach i na dodatek straciła pokarm.
agatah82
Zaciekawiona BB
Sorki,ze zakladam ten temat jeszcze raz,ale nie moge znalezc tego juz istniejacego.Moze to wina internetu bo jest wolniejszy niz moja babcia.
Mam takie pytanko:karmie moja corcie od poltora miesiaca mlekiem modyfikowanym,do tej pory ,przez 5 i pol miesiecy byla karmiona piersia.
Miesiaczka jeszcze sie nie pojawila,czy to normalne???Szczerze mowiac troche sie obawiam bo to nigdy nic nie wiadomo mimo ,iz stosowalismy srodki ostroznosci.
Mam takie pytanko:karmie moja corcie od poltora miesiaca mlekiem modyfikowanym,do tej pory ,przez 5 i pol miesiecy byla karmiona piersia.
Miesiaczka jeszcze sie nie pojawila,czy to normalne???Szczerze mowiac troche sie obawiam bo to nigdy nic nie wiadomo mimo ,iz stosowalismy srodki ostroznosci.
reklama
Podziel się: