reklama
hej dziewczyny kiedy najlepiej wybrać się na usg 4d żeby było wszystko fajnie widać, w pierwszej ciąży byłam w 27 tyg i lekarz powiedział ze juz późno bo dzidziuś ma mało miejsca żeby go wyoglądać z każdej strony chodzi mi głównie o płeć. Córa tak się ukrywała że dopiero przy porodzie dowiedziałam się co jest, teraz bym chciała wiedzieć
oczekujaca
Zaciekawiona BB
Ja poznałam w 20 tyg.
Ja jeszcze nie znam :-( czekam jak wyroczni następnego usg to już by było około 20 tygodnia więc szanse rosną:-) a jak nie to lece na 4d i dzidzie niech kręcą na wszystkie strony, może się zlituje i pokaże mamuśce co tam ma;-)
Fitusia
Zaangażowana w BB
Ja poznałam na usg połówkowym, ale już od 16 tygodnia ginek nastawiał mnie, że to raczej będzie chłopczyk. Osobiscie czułam jakos tak wewnętrzenie, ze z pewnoscią bedzie chlopczyk od 12 tygdonia ciązy. Zwyczajnie wiedziałam. Wszystko się sprawdziło. Na kazdym usg, na pierwsyzm planie zawsze są wielkie jajeczka i ptaszek
D
Dlaczegotak
Gość
Ja usłyszałam że będzie syneczek w 13 tc.
:-) u mnie bedzie dziewucha :-) pierwszy raz udalo sie ustalic plec pod koniec 17 tyg :-) lecz wiadomo, ze o pomylke u dziewuszki nie trudno czekam na dalsze potwierdzenia. Na razie potwierdzone zostalo 2 raz pod koniec 21 tyg :-) ale co bedzie -zobaczymy :-)
reklama