reklama
oska
Fanka BB :)
Ja znalazłam taki programik narodziny na KRS - programy: weryfikator, peselek, narodziny, algorytmy
quote]
mi wyszło że dziewczynka i mamy Amelkę ;-)
oczywiście, że nie jest ważna płeć Dziecka Liczy się tylko to że JEST :-)
początkowo nie chcieliśmy wiedzieć płci i Mała faktycznie nie chciała się pokazać 24.12 jak leżałam na podtrzymaniu postanowiła zrobić nam prezent i się "wystawiła" po porodzie okazało się że lekarz miał rację
wprawne oko lekarza dostrzec może narządy płciowe płodu już w 12 tyg choć męskie nie różnią się wiele w obrazie USG od rzeńskich i często można popełnic błąd ;-)
Dlatego czesto lekarz decyduje się mówić o płci ok 20 tyg
bozena_eti
Początkująca w BB
WITAJCIE
Termin porodu na 22 maja 2008. 7 stycznia - 20 tydz i 2 dzień. Płeć dziecka: dziewczynka
Termin porodu na 22 maja 2008. 7 stycznia - 20 tydz i 2 dzień. Płeć dziecka: dziewczynka
Programik pokazuje ze dziewczynka czego ogromnie bym chciala. Zreszta nastawilismy sie ze to bedzie dziewczynka i juz mowimy do niej Hania. Z tym , że wszystko sie okaze za 2 miesiace, a ja choc okrutnie chce dziewczynke to jednak licze sie z chlopcem , w rodzinie mojego lubego nie bylo dziewczynek od ...6 pokolen. A wiadomo, ze to nasi panowie programuja plec malenstwa. Jak sie urodzi dziewczynka to naprawde bedzie wydarzenie w rodzinie
reklama