reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kiedy ruchy maleństwa?

Kira lepiej jedź do tego gina i sprawdź czy z małą jest ok. Faktycznie mamy wyczuwaja czy z dziecina jest nie tak, pewnie zrobi Ci usg i zobaczy co się dzieje...

reklama
A z wersalka pierdoly pomylily sie i zrobily z materialu, ktorego nawet nie oferuja klientom. Maja wlasciwa przywiezc siedemnastego :-) Zobaczymy, co tym razem zmiodza :-) No i maja za cala afere cos opuscic jeszcze :-)

Tia... szkoda tylko naszych nerwow i tego, ze pol mieszkania jest przeorganizowane, zeby te cholere zmiescic po drodze do punktu docelowego :-)

Wiem, męczący taki bałagan. U Piotrka remont już od hohoho.... Meble też przyjadą przed świętami jakoś dopiero i na razie u nas w pokoju stoi stara szafa prawie na środku z narzędziami w środku, pełno kartonów itd... Już się nie mogę doczekać aż koniec będzie.
Za to kanapa (łóżko) już stoi w słoniki :)

Tia... ja mam dywan powieszony na szafie w przedpokoju, rower zastawia dojscie do szafy, w miejscu na lozeczko stoi wozeek, a blat z caegos, co kiedys bylo toaletka, a teraz bedzie komoda z przewijakiem lezy na fotelu :-) Do tego zaczelismy porzadki na swieta i w duzym pokoju mam umyte jedno okno z trzech.... Mam tego dosc !!!!!!

Kira ja okna olewam na te świeta. Będę udawała, że są czyste (a raczej nie są) Ale co tam. Nie mam zamiaru jechać na święta do szpitala. A okna umyję ( i to wszystkie) no początku lutego. Może to coś przyspieszy ;) :laugh:

reklama
Karola, ja bym tez olala, ale Mikolaj przyniosl nowiutkie firaneczki.... nie powiesze ich w niemytych oknach ;-(

Do góry