reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy poziom beta hcg po implantacji

?? Na prawde nie musisz byc zlosliwa...wiem co przechodzisz bo sama staralam sie o dziecko.

To nie jest niestety tak ze sie chce i juz jest.Czasami trzeba poczekac..
1517901204-20b81bdacb6bbd08-aaaaaa.png

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No fajnie rozumie ze miało mnie to pocieszyć to może pokaz informacje ile % pierwszy raz spóźnia się okres i jest krwawienie w między czasie akurat jak człowieka stara się o dziecko

Zdziwilabys sie bo jest takich kobiet multum...na prawde nie masz czego przezywac bo rzadko komu udaje sie za pierwszym razem..

A organizm kobiety starajacej sie o dziecko wariuje i jest takich przykladow od groma.Wczesniej po prostu tak nie wsluchujemy sie w swoje cialo zagonione nie zwracamy uwagi na takie szczegoly..
Na prawde dont worry..
.
I nie zachowuj sie jak male dziecko ktore nie dostalo lizaka tylko szykuj sie na kolejny cykl!

Nie zachowuje się tak, krwawienie bym zauwzyla i spóźniający się okres tez, a staram się już drugi cykl. Inne pytanie zrobiłam test owulacyjny i wyszedł pozytywny, kreska jest dużo ciemniejsza od testowej i już całkiem zgłupiałam

No fajnie rozumie ze miało mnie to pocieszyć to może pokaz informacje ile % pierwszy raz spóźnia się okres i jest krwawienie w między czasie akurat jak człowieka stara się o dziecko
Miałam okres regularny co do dnia dostawałam a jak zaczęłam się starać o dziecko to skupiałam się na objawach wmawiałam sobie aby okres nie przyszedł wkońcu się udało itd psychika siadła a ona duży wpływ ma na zajście w ciążę.Okres potrafił mi się spóźniać nawet o kilka dni najdłużej 7 i tak przychodził wtedy był płacz.Nikt Ci na złość nie robi ale to prawda jest jak bardzo się chce to się nie udaje ja o pierwszą starałam się 18c.Dopiero jak odpuściłam nie myślałam o ciąży nie szukałam objawów itd dopiero się udało i wiem jakbym podchodziła będzie to będzie a jak nie to nic się nie dzieje to może szybciej by się udało czasem trzeba odpuścić.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Co oznacza pozytywny test owulacyjny? Dzisiaj teoretycznie 34dc a od tamtego plamienia- krwawienia niby owulacyjnego które trwało 2-3 dni minęło 14dni

A kiedy ten test robilas?
Ja test owulacyjny pozytywny mialam nawet w miesiaczke ...

Ja testy owu też miałam pozytywne ok 3 tyg podczas całego cyklu który u mnie średnio trwa 34-36 dni.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry