ola_9090
Fanka BB :)
Mam cykle 31 dniowe, ostatni okres miałam 04.01, owulacje prawdopodobnie miałam 19.01 (16dc), od 24 do 26.01 (21-23dc) miałam małe krwawienie najlepiej jasna krew potem brozowa wydzielina, nie miałam żadnych bólów, miesiączki mam zawsze bolesne trwają 5-6dni i na p
Zrób w takim razie ponownie hcg jutro albo w czwartek i będziesz miała pewność.No raczej nie będę się nastawiać negatywnie skoro pierwszy raz cos takiego miałam i chyba plamienia sobie nie wymówiłam jeszcze tak silnej woli to nie mam. A krwawienie implantacyjne nie oznacza kilka króli krwi, oczywiście może tak być ale nie musi, z tego względu wiele kobiet myli krwawienie implantacyjne z okresem co byłoby trudne gdyby zawsze to było kilka krwi. Skoro beta hcg wzrasta ok podkreślam ok 48godz po zagnieżdżeniu a u mnie krwawienie skończyło się całkowicie sobota rano (już praktycznie kolor brązowy) to w dniu kiedy robiłam beta hcg (poniedziałek ok 16) było na styk a każdy organizm jest inny i u jednej zacznie wzrastać 44godz po zagnieżdżeniu a innej 54godz i nie ma reguły a skąd wiadomo kiedy dokładnie u mnie to zostało zakończone? Może w sobotę wieczorem? Nie ma dokładny informacji ile może trwa zagnieżdżanie ale 3-4 dni na pewno. Wiec nie wiem dlaczego tak negatywnie wszyscy próbujecie mnie nastawić