reklama
blanny
Fanka BB :)
No to już decyzja każdej kobiety chyba. Są takie, co od razu po wyjściu ze szpitala idą.Trochę głupie pytanie Ale po jakim czasie po urodzeniu zostawiłyście dziecko np partnerowi i poszłyście np na paznokcie , do fryzjera itp ?
Ja chodze z dzieckiem od urodzenia! Zawijam w chuste I robimy paznokcie poki co udalo sie juz kilka razy, a ma ponad 3 miesiace.
Ogolnie zostawiam z mezem jak trzeba, max byli sami okolo 4.5h, mleko sciagnelam na zapas, a oni naprawde dobrze sie bawili
Ogolnie zostawiam z mezem jak trzeba, max byli sami okolo 4.5h, mleko sciagnelam na zapas, a oni naprawde dobrze sie bawili
Madame JS
Na paznokciach jeszcze nie byłam (tzn. nigdy w życiu, więc to już chyba szybko nie nastąpi ), a u fryzjera byłam ok. 2 tygodnie temu (dziecko skończyło wtedy 6 miesięcy ;-))Trochę głupie pytanie Ale po jakim czasie po urodzeniu zostawiłyście dziecko np partnerowi i poszłyście np na paznokcie , do fryzjera itp ?
Ale tak w ogóle partner zostaje bez problemu sam z dzieckiem od początku, np. gdy mam wizytę lekarską. Za pierwszym razem syn miał 8 dni.
Calineczka1407
Paznokcie robię sobie sama a u fryzjera byłam jakieś 3 miesiące po porodzie. Ale jeśli chodzi o to, kiedy zostawiłam komuś dziecko i wyszłam sama z domu to w drugim tygodniu po porodzie mąż został z dzieckiem pierwszy raz na 2-3 godziny. Ja nie mam problemu z zostawieniem dziecka z mężem w razie potrzeby z kimś innym pewnie miałabym obawy.
gorzka.kawa
Od czwartego tygodnia mąż zostawał sam z dziećmi, na paznokcie wróciłam tak na stałe gdzieś jak synek miał z 4 miesiące może, dokładnie nie pamiętam
Ja jakos po pierwszym miesiącu zostawiłam bliźniaczki z mężem i poszłam do fryzjera. Co jakis czas gdzies wychodzę na kilka godzin, a mąż sobie jakos radzi z całą 3 ( mamy jeszcze 2 latke)Trochę głupie pytanie Ale po jakim czasie po urodzeniu zostawiłyście dziecko np partnerowi i poszłyście np na paznokcie , do fryzjera itp ?
reklama
wiola0904
Co prawda nie na paznokcie ale na dłuższe zakupy... Z synkiem wyszliśmy ze szpitala w poniedziałek, we wtorek bylam ponad godzinke na zakupach. 1,5roku później, z córeczką wyszłam ze szpitala w piatek, w sobote bylam 2 godzinki na zakupach tatuś wtedy został z dwójką (2 under 2 ).