reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
Natalia smieszka:) nawet gdy dziaselka swedza!
Heksa Hafsa ez tak robi:) chyba wlasnie zaczyna cos sie dziac. Choc ona juz ma tak jakis czas i nicnie widac, tzn dziaselka sa "pulchne"takie

reklama
Tomuś też bardzo się ślini, a co gorsze tak pakuje paluchy do buziaki, że zaczyna się dusić a wyjąć ich nie umie, więc nawet na sekundę nie może być sam w leżaczku bo wcinanie rączek to największa atrakcja.

U nas tez i sliniak i palce gleboko w buzi i gardle ;) Na szczescie Ala wyjmuje jak sie zaczyna krztusic ;) W ogole ja ciagle mecze i wyjmuje te paluszki slodkie... ;)

to moja sobie jakby szczypie te dziasla albo jakby je chciala sobie wyrwac...dziwne.oczywiscie slini sie tez baaardzo ale przywyklismy bo to juz kupe czasu rece tez wciska po 2 piastki ale zauwazylam ze jak sie sprawdza na swpoim palcu to ona nie ssie ale gryzie!!!:( tez myslalam ze to moze zabki bo i zle zaczela jesc i troszke przymarudzi ale chyba nie ma az tak rozpulchnionych dziaselek...

wogole sluchajcie przeczytalam ze jak dziecko kolo 4-5 miesiaca zacznie sie slinic to to oznacza ze mozna zaczac je uczyc jesc z lyzeczki...

LILITH pisze:
wogole sluchajcie przeczytalam ze jak dziecko kolo 4-5 miesiaca zacznie sie slinic to to oznacza ze mozna zaczac je uczyc jesc z lyzeczki...
dla mnie to bardzo dobra wiadomość, może będziemy mogli sobie dać spokój z tą nieszczęsną butelką :p

ja nie wiem tegho napewno tylko tak przeczytalam w gazecie typu " mamo to ja" . ale tez zamierzam sprobowac:) ale to dopiero jak mezus bedzie na urlopku czyli we wrzesniu:)

reklama
Do góry