reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
Natalia smieszka:) nawet gdy dziaselka swedza!
Heksa Hafsa ez tak robi:) chyba wlasnie zaczyna cos sie dziac. Choc ona juz ma tak jakis czas i nicnie widac, tzn dziaselka sa "pulchne"takie

reklama
Tomuś też bardzo się ślini, a co gorsze tak pakuje paluchy do buziaki, że zaczyna się dusić a wyjąć ich nie umie, więc nawet na sekundę nie może być sam w leżaczku bo wcinanie rączek to największa atrakcja.

U nas tez i sliniak i palce gleboko w buzi i gardle ;) Na szczescie Ala wyjmuje jak sie zaczyna krztusic ;) W ogole ja ciagle mecze i wyjmuje te paluszki slodkie... ;)

to moja sobie jakby szczypie te dziasla albo jakby je chciala sobie wyrwac...dziwne.oczywiscie slini sie tez baaardzo ale przywyklismy bo to juz kupe czasu rece tez wciska po 2 piastki ale zauwazylam ze jak sie sprawdza na swpoim palcu to ona nie ssie ale gryzie!!!:( tez myslalam ze to moze zabki bo i zle zaczela jesc i troszke przymarudzi ale chyba nie ma az tak rozpulchnionych dziaselek...

wogole sluchajcie przeczytalam ze jak dziecko kolo 4-5 miesiaca zacznie sie slinic to to oznacza ze mozna zaczac je uczyc jesc z lyzeczki...

LILITH pisze:
wogole sluchajcie przeczytalam ze jak dziecko kolo 4-5 miesiaca zacznie sie slinic to to oznacza ze mozna zaczac je uczyc jesc z lyzeczki...
dla mnie to bardzo dobra wiadomość, może będziemy mogli sobie dać spokój z tą nieszczęsną butelką :p

ja nie wiem tegho napewno tylko tak przeczytalam w gazecie typu " mamo to ja" . ale tez zamierzam sprobowac:) ale to dopiero jak mezus bedzie na urlopku czyli we wrzesniu:)

reklama
Do góry