reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
reklama
Gratulacje dla nowych zabków!!!
U nas 6 zebali i ida dolne dwójki. Młody narazie nie wpada w histerie podczas zabkowania.

co to jest ten przedząb???nawet szukałam na necie,ale nic nie ma...
my mamy na razie 8,ale kurde czwórka się przebija i rzeź jest od 3 dni...chyba ją w końcu uduszę albo się wyprowadzę
a tak mi się przypomło leciał taki program na jedynce kiedyś jakieś sprawy rozwiązywane po latach przez jakiegoś znawcę czy jakoś tak...w każdym razie babie fiknęło kilkoro małych dzieci i przyczyną była niby ta smierć łóżeczkowa i dopiero on odkrył,że babiszon dusił te dzieciaki czujecie ona rodziła i dusiła,bo nie mogła znieść płaczu...nie do wiary normalnie...

kit w sumie,bo też czasem mam ochotę udusić moje laski,ale ona chyba 5 tak załatwiła,a gdzie mąż???potem się okazało,że ona miała jakąś chorobę psychiczną i chodziło o to,żeby wszyscy jej żałowali...została skazana na dożywocie,ale chyba 20 lat po fakcie

Angie moja też tak ma- takie białe pod dziąsłem było widać- jakby cały ząbek, ale jeszcze w dziąśle- a teraz zaczęły się przebijać. Wyglądało to tak jakby najpierw zęby "zeszły" do dziąsła , a potem (po kolei- trwało to nawet 1,5 m-ca) przebijały się.
Nie wiem, czy jasno napisałam, ale sie starałam :tak:;-):-)

reklama
tak jasno kasiunka,ja tez widze u dziuni pod dziaslami biale przeswiy i zajmuje to ieki aby wyszly,wogole musze w koncu mala zapisac do detysty i isc na pierwsze spotkanie

Do góry