reklama
co to jest ten przedząb???nawet szukałam na necie,ale nic nie ma...
my mamy na razie 8,ale kurde czwórka się przebija i rzeź jest od 3 dni...chyba ją w końcu uduszę albo się wyprowadzę
a tak mi się przypomło leciał taki program na jedynce kiedyś jakieś sprawy rozwiązywane po latach przez jakiegoś znawcę czy jakoś tak...w każdym razie babie fiknęło kilkoro małych dzieci i przyczyną była niby ta smierć łóżeczkowa i dopiero on odkrył,że babiszon dusił te dzieciaki czujecie ona rodziła i dusiła,bo nie mogła znieść płaczu...nie do wiary normalnie...
my mamy na razie 8,ale kurde czwórka się przebija i rzeź jest od 3 dni...chyba ją w końcu uduszę albo się wyprowadzę
a tak mi się przypomło leciał taki program na jedynce kiedyś jakieś sprawy rozwiązywane po latach przez jakiegoś znawcę czy jakoś tak...w każdym razie babie fiknęło kilkoro małych dzieci i przyczyną była niby ta smierć łóżeczkowa i dopiero on odkrył,że babiszon dusił te dzieciaki czujecie ona rodziła i dusiła,bo nie mogła znieść płaczu...nie do wiary normalnie...
kit w sumie,bo też czasem mam ochotę udusić moje laski,ale ona chyba 5 tak załatwiła,a gdzie mąż???potem się okazało,że ona miała jakąś chorobę psychiczną i chodziło o to,żeby wszyscy jej żałowali...została skazana na dożywocie,ale chyba 20 lat po fakcie
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
nie bede komentowac bo mi sie w głowie nie miesci i co za deb... uznali ze 5cioro dzieci smierc łuzeczkowa???? bez mózgi jakies....
Angie moja też tak ma- takie białe pod dziąsłem było widać- jakby cały ząbek, ale jeszcze w dziąśle- a teraz zaczęły się przebijać. Wyglądało to tak jakby najpierw zęby "zeszły" do dziąsła , a potem (po kolei- trwało to nawet 1,5 m-ca) przebijały się.
Nie wiem, czy jasno napisałam, ale sie starałam ;-):-)
Nie wiem, czy jasno napisałam, ale sie starałam ;-):-)
reklama
Podziel się: