reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
u nas goraczk i czerwone polica od rana,slinotko maskaryczny,po trzy razy jej zmieniam koszulki,jakos sliniakow tak do chodzenia nie lubie zakladac,w buzinke zagladnac sobie nie da:no:

reklama
u nas na wierzchu - górna 4 i przebija sie dolna 4. A więc razem już niedługo będzie 10 szt. Jeszcze obserwacja drugiej strony - może też 4 wyjda.

U nas dwie dolne jedyneczki i dwie górne dwójeczki, więc mała wygląda jak wampirek, ciężkie chwile ząbkowania umilamy sobie smarowanie żelem, który Wera uwielbia i jak widzi tubkę w moich rękach to wystawia dziąsełka do smarowania:-D :-D

oj, to u nas dopiero dolne dwojki kielkuja, mimo ze gornych jeszcze nie ma. czyli w sumie pelne cztery i dwa prawie na mecie:-D

A u nas górne dwójki sie przebiły:-) lewa szybciej prawa wolniej;-) :tak:

Mojemu przebila sie gorna prawa jedynka i przebija sie tez lewa juz bo widac juz taka dziurke. A na dole prawa 1 narazie sobie rosnie i nie widac jakos sasiadki;-) Czyli 3 ale moze jeszcze do roczku beda i 4 zabki rosly:-) To dobrze ze ruszylo bo tak sie denerwowalam tym jego brakiem zebow przez prawie 11 miesiecy:baffled:

wow tyle na raz wychodzi zabkow,jak to maluszki przechodza,biedne

moja od rana marudzi i trzyma rece w buzi nawet czasmi nynka nieche,ja nie choroba to teraz zeby tak mi jej szkoda:-(

reklama
Maxin to tak jak Olek.... też ostatnio zaczął pchać łapki do buzi... w przeciągu trzech miesięcy wyszło mu 8 zębów i jak skonczył pół roku tak cisza, ani jednego nowego ząbka... może teraz sie znów coś zaczyna....

Do góry