reklama
anzk- wiele dziewczyn juz pisalo, ze ten viburcol czesto nie pomaga - nam tez nie pomagal , ale chyba Poli Kasiunkowej pomogl, takze warto sprobowac. Ja polecam zel "dentinox" - polecila mi go trini i mysle, ze dziala. Poza tym to pewnie nie piątki wychodza Twojemu Kacperkowi tylko czworki.
Ja slyszalam ze jak juz bardzo boli to mozna na patyczek wziasc dentosept i tym zrobic.fakt niby nie mozna bo alkohol czy cos ale pomaga.u czasem lekarz czy dentysta zaleca bo wazniejsze bys ie dziecko nie meczylo a kilka razy nie zaszkodzi,.
ja sie ciesze ze my przechodzimy zabkowanie bezbolesnie
ja sie ciesze ze my przechodzimy zabkowanie bezbolesnie
Jak to się mówi tonący brzytwy sie łapie, więc daliśmy ten viburkol, po pierwszym czopku nic, po drugim tak średnio jeszcze dostał Panadol a po trzecim pomogło cała nocka przespana bez Panadolu , bez płaczu nic zero !!! Teraz dostaje jeden rano i jeden na noc, i jak dotąd odpukać pomaga:-) różnie to bywa na jednych działa to na innych tamto np. kupiłam mu też Dentox i nic mu nie pomagał dalej płaka z ręką w buzi . A+T ja też myślałam że to czwórki, ale lekarz mu sprawdzal jak byliśmy we wtorek i powiedział toooooooooo piątki . Niespotykane, ale zdarza się ! Niech mu tam wychodzą, które chcą byle tylko go to tak nie bolało
Agnes78
MAJOWA MAMA '06
Z moich obserwacji podawanie Viburcolu jest skuteczne ale dopiero po podaniu regularnie trzeciego czopka, jest to lek homeopatyczny więc podanie jednego od razu nie pomoże. Mojej Ani Dentinox też pomagał. U nas idą czwórki dolne na dodatek mała ma katar więc nie wiem co bardziej jej dokucza i jest nieznośna.
Mandarynka
Maj 2006, Kwiecień 2009
Gratulujemy ząbków! Biedne dzieciaczki.
U nas dalej 4 zęby - górne i dolne jedynki i cisza.
U nas dalej 4 zęby - górne i dolne jedynki i cisza.
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
a u nas rewelacyjna jest masc i syrop ibum bez czopków
reklama
Podziel się: