reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
Agusia wow!! jestem pod wrayeniem!!

No to mzs ie chwalimz ale jesycye nie do konca!patrze wczoraj na dolne dziaselka a tam widze zabka!!! widac go baaaardzo!prawego!!!jaks ie usteczka odchyli to widac 2 jedynki dolne i gorne :) a te gorne zeby nadal nie ida ale tez sa widoczne! za to ta dolna jedyneczka w niesamowitym tempie wychodzi!!!!jestem w szoku! i wydaje mi sie ze wczesniej nic nie zauwazylam bo ciagle tymi gornyi bylam przejeta:)

reklama
O rany LIlith ......

U nas narazie cisza... coprawda na dolnych dziąsełkach widać gdzie będą bo są takie choćby znaczniki, w sumie nie wiem czy to zęby czy co .... ale przynajmniej wiem jakiej wielkości będą i gdzie się znajdują. Zawsze coś :baffled:

Głuszek no u nas też takie przezroczyste, ale mamy to od dłuższego czasu. MOże to zęby jeszcze pod dziąsełkiem, :baffled: :happy:

reklama
Do góry