reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
no wogole na mnie naskoczyl na wizycie itd...chyuba pojde gdzie indziej choc zawsze bylam z niego zadowolona...wogole jak mu pow ze judi siedzi co widzial bo jak ja odkladal to ona odrazu sie loksciami zaczela podpierac i nei chciala sie polozyc tyo ze ona tak nie moze bo to za wczesnie i ze zebra sobie powygina itd ze ewentualnie moze na pollezaco...a co ja ja mam wiazac do wszystkiego zeby nie siadala???!!!! no ale sie wscieklam...przeciez jak dziecko juz zacznei kabinowac to nie ma bata by zachcialo nagle lezec:(:(:(

reklama
trini - gratulacje!!!
lilith - nie przejmuj sie lekarzem. Oni tylko gadaja to co czytali w ksiazkach. Pewnie nigdy z dzieckiem dlugo nie przebywal nawet..., zeby ni mowic o wychowywaniu.

no to dosroslismy do tego watku wrescie!!!

na poczatek GATULACJE DLA WSZYSTKICH ZABKOWICZOW :-D :-D :-D
a teraz sie chwalimy
moje kochanie wlsnie zaczelo zabkowac:tak:
oj ja biedna teraz :no: ale siem ciesze

acha a u nas lekarz - powiedział - dziasła rozpulchnione, ale góry zęba nie widać. To nie wiem ile jeszcze...... Marysia produkuje hektolitry śliny i gryzie mnie wściekle :happy:

kasiaczek gratuluje i współczuję ;-) U nas gryzienie też jest mocne, najlepiej wszystkiego co popadnie :tak: Dzisiaj przez pół godziny obracała sobie smoczkiem i się na nim wyżywała :-)

reklama
Do góry