reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy pojawiły sie pierwsze ZĄBKI????

W ktorym miesiacu moje dziecko rozpoczelo ZĄBKOWANIE???

• Wszystkich głosujących
    130
Amelka nie ma jeszcze ząbka :-( myślicie że to źle, bo zaczynam się martwić, chyba wszystkie dzieci już mają tylko nie my :-(

reklama
Ewe niema sie czym martwic!!! Judi tez sie do konca nie przebily!I czesto jest tak ze szybkos ie zaczyna i dlugo trwa sam proces przebicia!wiec moze sie okazac ze twojej Amelce szybciej wyjda zabki niz Judi! a i dla pocieszenia powiem ci ze im pozniej tym lepiej! bo zabki sa wtedy silniejsze i szkliwo jest lepsze!!!

Witam! Moja corka zaczela sie slinic od 2 miesiaca a na dzien dzisiejszy ma juz 13 zebow a jednego dnia nawet 4 zabki naraz jej wyszly.Na szczescie obylo sie bez zelow czy czegos w tym rodzaju bo nawet nie bylo specjalnie zadnego marudzenia.

EWE im zęby później wyjdą tym lepiej! Dłużej będzie miała ładne mleczaki, a tak szybciej się jej popsują. Później też będziesz musiała zacząć je myć, także się ciesz, no i nie będzie ci gryzła cycka!. Także brak zębów w takim wieku to tylko zaleta:) (Moja też jeszcze nie ma)

Ja tez bym wolala aby Judi miala pozniej ale teraz jak sa juz widoczne od dawna pod dziaselkami to chcialabym by wyszly i aby przestalo ja bolec:(

Już mi lepiej :-) ale i tak bym chciała żeby pojawił się pierwszy ząbal, strasznie cieszyłabym się- taka ze mnie egoistka :tak:

reklama
Do góry