reklama
Gadget
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
U nas jakiś tydzień temu zauważyłam dwie kreseczki na dolnym dziąsełku, które sa twarde jak się w nie postuka czyli brzegi są już na wierzchu... Oczywiście rączki i wszystkie dostępne przedmioty lądują w buzi, ślina leci jak szalona. Emi w miarę to przechodzi chociaż czasem ją chyba coś boli bo wali się rączkami albo zabawkami po buzi.
Lilith co do krwawienia to pewnie Judi tak energicznie się tam drapie że w końcu się zrani bo samo wyżynanie to raczej proces bezkrwawy. Widziałam że moja mała też miała tam kiedyś rankę, chyba zbyt energicznie szczotkowała "ząbki"
Lilith co do krwawienia to pewnie Judi tak energicznie się tam drapie że w końcu się zrani bo samo wyżynanie to raczej proces bezkrwawy. Widziałam że moja mała też miała tam kiedyś rankę, chyba zbyt energicznie szczotkowała "ząbki"
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
ja nie wiem co o krwi mam pytanie czy przy wychodzeniu ząbków moze byc tak ze mała trasznie rzuca gląwą na boki?? tak kręci w te i spowrotem bardzo niespokojnie??
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
marudzi a rączkkami macha na wszystkie strony. oczka ma zamknięte jakby chciała spac a coś jej nie dawało. tylko nie wiem co bo brzuszek miekki.
AGUSIAAA
MAMUSIA OLUSIA `06
Olusiowi wyszly kolejne dwa zabki... dwie gorne dwojki... a myslalam ze jako drogie wychodza gorne jedynki...
reklama
Marysia nie śpi trzecia noc z rzędu - ciekawe jak bedzie dziś. Gryzie wszytsko co popadnie, włacznie z moimi sutkami.... nie wiem czy to zębuy i ciekawe jak długo to potrwa. Dolne dziąsła ma takie miękkie. CZęsto też łapie piers łąpczywie a pote puszcza z wrzaskiem. jak dla mnie to objawy ząbkowania - tylko ciekawe jak długo jeszcze?????
Podziel się: