Jak ja wam zazdroszcze tego zabkowania normalnego, nawet z tymi objawami niefajnymi Dzis bylismy u dentysty z Alkiem w sprawie tej dziwnej narosli. I niby powiedziala ze mam sie nie martwic, ze to wedlug niej zle nie wyglada ale powiedziala ze dla swietego spokoju zebym sie skonsultowala na chirurgii stomatologicznej na nowogrodzkiej. Maja tam ponoc najwiecej roznych przypadkow i najlepiej sie znaja wiec mamy zamiar sie wybrac jak znowu naprawimy naszego grata:-( Troche sie boje co mi tam powiedza Co to moze byc? Ta babka powiedziala tez, ze wedlog niej z tego wyjdzie zab ale jakos przez tyle miesiecy nie wyszedl a tamte wyszly bez problemu.
Co do póznego zabkowania to mi powiedziala...tzn nic mi takiego nie powiedziala tylko ze norma jest taka, ze do 3 rz maja wyrosnac 20 zebow W takim tempie jak mu wylaza to nie wierze zeby zdazyly
Co do póznego zabkowania to mi powiedziala...tzn nic mi takiego nie powiedziala tylko ze norma jest taka, ze do 3 rz maja wyrosnac 20 zebow W takim tempie jak mu wylaza to nie wierze zeby zdazyly