reklama
maxin - juz jest OK
- jeszcze kilka kropek ma na plecach - ale to już zwykłe potówki nie szczepiokowe - ale 2 tygodnie się męczył - akurat to się zbigło z wyjazdem nad morze - ale lekarka go obejrzała - zapiasała leki i powiedziała, ze może jechać ( tylko nie miałam go prażyć na słońcu - na nieszczęscie słońca nie było - a więc miałam problem z głowy)
- jeszcze kilka kropek ma na plecach - ale to już zwykłe potówki nie szczepiokowe - ale 2 tygodnie się męczył - akurat to się zbigło z wyjazdem nad morze - ale lekarka go obejrzała - zapiasała leki i powiedziała, ze może jechać ( tylko nie miałam go prażyć na słońcu - na nieszczęscie słońca nie było - a więc miałam problem z głowy)
Weronice też nic nie było po tej szczepionce...
a z zębów to mamy górne jedynki i dwójki, lewą górną czwórkę, dolne jedynki i lewą dwójkę - idą teraz górne trójki i druga czwórka, na dole popuchnięte czwórki oraz dwójka pod samą skórą
a z zębów to mamy górne jedynki i dwójki, lewą górną czwórkę, dolne jedynki i lewą dwójkę - idą teraz górne trójki i druga czwórka, na dole popuchnięte czwórki oraz dwójka pod samą skórą
reklama
Ferula
Fanka BB :)
Marcelinka tez juz od jakiegoś czasu ma 16ząbków, a teraz od jakiegoś tygodnia mamy problem z nockami tzn. śpi bardzo niespokojnie, popłakuje przez sen, smoczek nie pomaga.I dzisiaj chyba odkryłam przyczynę-kurcze idą jej chyba piątki.Bo ma wyczuwalne już pod palcami-z lewej strony na dole i z prawej na górze(na przemiennie)A zastanawiało mnie dlaczeo tak wszystko wkłada do buzi, bo myslałam, ze dzieci w tym wieku mają już ten etap za soba, a Marcysia od czasu trójek masuje te dziąsła czym się da i slini sie bardziej niż jak wychodziły jej jedynki.
Podziel się: