reklama
A
agao
Gość
hey pytia mnie też strasznie swędzi skóra na brzuchu i na piersiach mam wrażenie że jest super napięta i w obawie przed rozstępami smaruje się i natłuszczam ;D ;D
A
agao
Gość
mój brzusio zrobił się rozciągnięty i napięty dośc twardy jest a bobek zaczyna się strasznie wiercić bo momentami mam wrażenie że rozerwie mi skórę na brzuchu
:
:
Moja lekarka do każdej pacjentki podchodzi indywidualnie. Z Wiwi ruchy poczułam w 14 tygodniu, natomiast z aktualnym dzidziusiem już w 12. Poprostu my, wieloródki, wiemy już czego się spodziewać i kiedy tego oczekiwać - dzidzie wiercą się przed jedzonkiem (są głodne) i ok. 20 minut po jedzonku (jest im dobrze, dostają energii). Moje bobo często się wierci i już teraz nie jest to tylko przelewanie wody w brzuszku, zaczynam czuć już ocieranie dzidzi o brzuch - niektóre dziewczęta wiedzą, że jest to przyjemny okres odczuwania ruchów, później jak dzidzia będzie już duża to dopiero się zacznie. Zdarzają się łzy jak maleństwo będzie chciało sprawdzić paluszkami lub łokciem co też mamusia ma między żebrami. Ale do tego jeszcze daleko.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Hej jestem po raz pierwszy na waszym forum, ogromnie mi sie podoba. miło poczytać ze inni tez maja podobne problemy, wątpliwości. Od dzis bede częściej tu zagladać. Miło czuc ze nie jest sie odosobnionym w swoich odczuciach.
Jestem w 13 tygodniu, termin na 30 marca.
Jestem w 13 tygodniu, termin na 30 marca.
reklama
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Dziewczyny to kłucie - to węzadła, które też się bardzo rozciągają i to boleśnie. Ja już na początku ciąży musiałam się oduczyć przeciągania. Przynajmniej nóg. Mnie zawsze bolą jak się forsuję, wtedy wszytsko odkładam i idę się położyć... Zawsze pomaga
Podziel się: