reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
No nareszcie czuje!!!!!!!! O 2 dni chyba,tylko nie bylam do konca pewna. Jakby sie Male rozpychalo lokciami lub podkopywalo mnie. Az w nocy sie raz obudzilam,bo tak cos dowalilo.

No chyba ja też się doczekałam wczoraj . Od czasu do czasu jak coś łupnie to aż gwiazdy widzę. no i te odgłosy - prawie nieustanne. do tej pory nie byłam pewna bo wyczytałam że kobiety często mylą jelitka z dzidzią a wiadomo co się tam u mnie dzieje :) teraz to co innego nieustanny hałas. Dobrze że pracuje w szkole i burczenie mogę zwalić na uczniów :):) - wygłodzeni :D

agao - jesteś wielka! przeczytałam mężowi o pukaniu do dzidzi i wstrząsaniu brzuszka - jak to robiłam i gadałam do dzidzi, to darł się na mnie, że straszę dziecko ;)
moje dziś od 7 rano szaleje!!!! teraz jak przyłożę dłoń do brzucha, to w nią kopie - duuuuudowne uczucie, gadam z myszka non stop :):)

dziewczynki gratuluje że dzidziusie i do was dotarły z wiadomościami :D
osinka mój mąż też mi mało rąk nie powykrzywiał jak pukałam do małego czy żyje ale jak dr powiedziała że można i sama pokazała mi jak i on to widział to się uspokoił bo wrzeszczał na mnie że mu dziecko kmęczę

dzisiaj mój dzidziolek ma dzień baerdzo aktywny , leżałam sobie i czytałam a tu nagle wielka górka mi urosła z prawej strony pępka przekomicznie to wyglądało, ale mały tak zaczął dłubać że myślałm że padnę ze smiechu lekko palcem go poklepałam tal leciuśko to takiego kopa walnął jakby był oburzony i popełzał w drugą stronę rozbawił mnie do łęz. komiczne to było ale takie śłodziutkie

A ja wlasnie wrócilam z USG,no i lekarz jeszcze raz potwierdzil ze bedzie dziewczynka!!Bardzo sie ciesze,bo od samego poczatku chciala dziewczynke,aczkolwiek za pare lat bedziemy sie starac o chlopaka.Maz stwierdzil ze jestem tak uparta,ze nawet ze nawet plec dziecka jest wedlug moich zyczen,hihihi.Najwazniejsze ze wszystko z dzidzia jest ok,jest w najlepszym zdrowiu.Szkoda tylko ze mnie w te ostatnie dni tak bardzo stresuje z tym swoim milczeniem.Dzis tak samo leniuchuje,na USG ledwo machalo raczkami.Mozliwe ze masz racje,Agao,ale przydalby nam sie domowy aparat USG,co???Pewnie ogladalambym córcie codziennie,aby upewnic sie ze wszystko jest ok.

fajnie agao, ja też nie mogę się doczekać, kiedy mi brzuch zacznie zmieniać na chwilę kształt...

Osinka!! lepsze lekkie pukanie, niż gładzenie i masowanie brzucha ;)

reklama
Do góry