reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

wow! to samo podpowiedziała mi moja intuicja!! ja też pukam do dziecięcia, jak mi smutno i wtedy........ zazwyczaj pojawia się banan na mojej twarzyczce, bo dziecię bardzo kontaktowe. Boże!! My z Rafałem jesteśmy straszne gaduły, a jak dziecko w tej kwestii będzie naszą konkurencją, to nie wiem, czy my wytrzymamy

reklama
no dzieci dużo gadają ale jak maja jeszcze w genach ...... powodzenia musisz szybko dzidzi nauczyć czytać żeby samo mogło sobie odpowiadać ;)

Dziewczynki,mam zmartwienie- ot pewnego czasu chociaz 3-4 razy dziennie odczuwam ruchy swojego dziecka,lecz dzis (a jest juz poludnie) jeszcze nic ono nie "poeiwedzialo".Czy Wam sie tez takie dni zdarzaja??Martwie sie czy wszystko jest w porzadku...

benita Nie matw się tym. Przecież i Tobie zdarzają się dni, że nie masz na nic ochoty... :) tak samo ma Towje dziecko. Albo Cię kopie a Ty nie czujesz, bo odwróciło się, że jego razy padają w nieodpowiednim kierunku! ;) A na razie bądź dzielna i nie matrw się. Moja dzidzia też mnie niekiedy nie kopie przez prawie cały dzień, bo ... (jak potem analizowałam) byłam za bardzo zaganiana.
Głowa do góry!

bacia nie dziwię Ci się. Czytająć jak szybko zaczynają czuć swoje dzieci inne forumowiczki, miałam już lekką depresję, że swoje Maleństwo poczułam tak późno (koniec 19 tygodnia). Ale jak już zaczęło...tak samo będzie pewnie u Ciebie. ::)

Tez nie czuje dzidzi kiedy jestem zalatana,ale dzis wyjatkowo nic nie robie-siedze sobie i ogladam telewizje...i tylko sie "wsluchuje" czy mala sie w koncu nie odezwie,ale nic do tej pory.Dawno tak dlugo nie milczala...chyba jej puszcze Metallice-moze to ja obudzi...

reklama
Osinka,wlasnie jej puscialam koncert Bajmu ,no i sie w koncu odezwala!!!Ale mi strachu narobila!Bardzo sie dzos leniwi!!A jutro sie wybieram na USG i juz sie balam co ja na ekranie zobacze.A moze dzidzie juz zlapal lęk przed "wyjsciem na scene" jutro ;)

Do góry