reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
monika nic sie nie denerwuj. dzidzia na pewno sie rusza, a ty pewnei jestes tak zabiegana ze nawet nei czujesz.

ja wczoraj dostalam takiego kopniaczka, ze nawet pod reka poczulam :) w koncu ... :D

Moje tez kopie- skad takie malenstwo bierze taka sile??? Najmniej przyjemne jest jak kopie moj nieszczesny sfatygowany pecherz- moze to jakis kickboxer bedzie w przyszlosci. ;)

moja Fasola dziś spokojna, śpi sobie chyba, odsypia moje wczorajsze wieczorne humorki połączone z wściekaniem się o nic i płaczem.
dziś się Fasola wyjeździła w aucie, więc śpi pewnie.

dzisiaj moj maluszek też ma lenia tylko od czasu do czasu jakaś mała fala albo pojedynczy cios, odsypia po 3 dniowej imprezie którą robił mi bez przerwy aż mi dziwnie bo wczoraj szalał bez wytchnienia, i też mam schizy ale tak ostatnio galopował że chyba należy mu się odpoczynek ;)

<Monika nie denerwuj się tak wszystko jest w porządku tylko pewnie jeszcze nie umiesz rozpoznać, zwykle laski czuja dopiero od 20 tyg, mirka siostra nie czuła prawie nic do końca bo miała sporo wód płodowych

Monika nie denerwuj się na pewno wszystko jest w porządku i malec porusza się.Czeka na specjalną okazję, żeby Cię skopać :)

reklama
ale mi się Fasola rozszalała, ciekawe czy głodna czy dlatego że tatuś niedługo wraca albo że wujek nowy przyjedzie w listopadzie na 4 dnoi.

Do góry