reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

monika u mnie też wszyscy mówią , że nie dociągnę do połowy marca (a terminy mam między 28 03 a 07 04) ale jak znam swojego farta, to mimo tych skurczy, które mi dokuczają,opuszczenia brzucha i wyciszenia dzidzi urodzę po terminie

reklama
ja u siebie stawiam na 8 marca. Konsekwentnie ;D W poniedzialek ide do gina na badanie, ciekawe jaka on bedzie mial opinie ;)

Ja na wizyte w piatek i tez jestem ciekawa co mi powie. Znajac go to niewiele. Nic mi nie chce mowic bo wie ze nerwus jestem. Ostatnio tez gadal ze mam wytrzymac do konca lutego a potem rodzic. No to wytrzymalam ;)

Znalazłam sposób na WIELKIE pobudzenie do ruszania mojego maluszka. Wysartczy usiąść przed kompem, nogi na krzesło i .... Maleństwo ma tak mało miejsca, że się bardzo buntuje. :D :D :D
Lepiej późno niż wcale odkryć taki sposób. ;D ;D ;D

Ale dziś chyba za bardzo go zdenerwowałam, bo ... muszę iść się położyć tak dokazuje mój lokator.
Śpijcie dobrze, pamiętając, że to może ostatnie dobrze przespane noce. :-*

ja też idę spać z małym wiercipiętą w brzuchu - mógłby juz tak się wywiercić na tę stronę :D
Śpijcie dobrze!!

moja Glisda obudziła się jak zaczęłam biegać do WC ;) nie mogłam już zasnąć, teraz dostała bułkę z serem i się uspokoiła, idę się położyć, może jeszcze zasnę ;)

Mnie tam moje dziecko nie budzi. Tzn. nawet jak sie rusza to ja sobie spokojnie dalej spie :)
Na siku tez nie musze wstawac. Cala noc przesypiam bez najmniejszego problemu :) Chcialabym tylko wczesniej chodzic spac, ale mezowi zwykle sie przypomina ze ma jakis film do obejrzenia tak okolo 22-23, a nie chce zeby sie poczul taki calkiem odtracony (on i tak ma teorie, ze po urodzeniu dziecka kobieta przelewa cala milosc na dziecko i juz ani maz ani nic innego sie dla niej nie liczy; uwaza, ze jak sie malutka na swiecie pojawi, to przestanie byc dla mnie wazny, a na psy nawet nie spojrze)

Zwykle rano budza mnie telefony- dzisaj rodzice poczekali az do 11, mysleli, ze o tej porze juz nie spie, ale mi sie swietnie spalo :) ;D

reklama
moja ostatnio dostaje jakiejś wścieklizny, rzuca się strasznie i ustawia w poprzek :)
na szczęście jeszcze zasnęłam i wstałam przed 10
zaraz idę się znowu położyć :)

Do góry