monika u mnie też wszyscy mówią , że nie dociągnę do połowy marca (a terminy mam między 28 03 a 07 04) ale jak znam swojego farta, to mimo tych skurczy, które mi dokuczają,opuszczenia brzucha i wyciszenia dzidzi urodzę po terminie
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
moja Glisda obudziła się jak zaczęłam biegać do WC nie mogłam już zasnąć, teraz dostała bułkę z serem i się uspokoiła, idę się położyć, może jeszcze zasnę
Mnie tam moje dziecko nie budzi. Tzn. nawet jak sie rusza to ja sobie spokojnie dalej spie
Na siku tez nie musze wstawac. Cala noc przesypiam bez najmniejszego problemu Chcialabym tylko wczesniej chodzic spac, ale mezowi zwykle sie przypomina ze ma jakis film do obejrzenia tak okolo 22-23, a nie chce zeby sie poczul taki calkiem odtracony (on i tak ma teorie, ze po urodzeniu dziecka kobieta przelewa cala milosc na dziecko i juz ani maz ani nic innego sie dla niej nie liczy; uwaza, ze jak sie malutka na swiecie pojawi, to przestanie byc dla mnie wazny, a na psy nawet nie spojrze)
Zwykle rano budza mnie telefony- dzisaj rodzice poczekali az do 11, mysleli, ze o tej porze juz nie spie, ale mi sie swietnie spalo ;D
Na siku tez nie musze wstawac. Cala noc przesypiam bez najmniejszego problemu Chcialabym tylko wczesniej chodzic spac, ale mezowi zwykle sie przypomina ze ma jakis film do obejrzenia tak okolo 22-23, a nie chce zeby sie poczul taki calkiem odtracony (on i tak ma teorie, ze po urodzeniu dziecka kobieta przelewa cala milosc na dziecko i juz ani maz ani nic innego sie dla niej nie liczy; uwaza, ze jak sie malutka na swiecie pojawi, to przestanie byc dla mnie wazny, a na psy nawet nie spojrze)
Zwykle rano budza mnie telefony- dzisaj rodzice poczekali az do 11, mysleli, ze o tej porze juz nie spie, ale mi sie swietnie spalo ;D
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
moja ostatnio dostaje jakiejś wścieklizny, rzuca się strasznie i ustawia w poprzek
na szczęście jeszcze zasnęłam i wstałam przed 10
zaraz idę się znowu położyć
na szczęście jeszcze zasnęłam i wstałam przed 10
zaraz idę się znowu położyć
Podziel się: