reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

a mi jakoś w brzuchu dzisiaj bulgocze ale nie tak jak w jelitkach zwykle tylko jakby mały coś kombinował , do tego biedak ma czkawkę , a rusza się tak średnio lenia ma tylko jakies niemrawe przeciągania i dłubanie pod prawymi żebrami tzn po prawej stronie :)

reklama
Moje za to rusza się za trzech i juz zaczynam sie martwić, że znowu się obraca.
My to jesteśmy- za duzo źle, za mało też źle..... :(

mokkate pisze:
Moje za to rusza się za trzech i juz zaczynam sie martwić, że znowu się obraca.
My to jesteśmy- za duzo źle, za mało też źle..... :(

a nie czujesz gdzie ma co???
nóżki i kolanka najczęśćiej wędrują a plecki i pupka są wypychane charakterystycznie

spokojnie napewno się solidne rozciąga i przeciąga w końcu biedne dzieciaki są pozwijane bardzo

a mi dziwnie chlupie po prawej stronie pod żebrami dosłownie "CHLUPIE" szok :o :o :o :o :o :o :o :o

a nie czujesz gdzie ma co???
nóżki i kolanka najczęśćiej wędrują a plecki i pupka są wypychane charakterystycznie

spokojnie napewno się solidne rozciąga i przeciąga w końcu biedne dzieciaki są pozwijane bardzo

a mi dziwnie chlupie po prawej stronie pod żebrami dosłownie "CHLUPIE" szok  :o :o :o :o :o :o :o :o

Najczęściej czuję po czkawce. Jak jest na dole, to spoko.
No i kopniaki nóżek w żebra sa bardziej bolesne niz na dole.
Mam nadzieję, że tak jak piszesz przeciąga się. :)
Najgorsze jest to, że mam zupełnie ściśnięty żołądek.. :(
Marzę o tym, żeby mi się brzuch choć trochę opuscił

mokkate mój pupe nieraz wpychał na żóładek to zaczynała się u mnie zgaga duszności i wogóle myślałam że zaraz albo się porzygam albo uduszę więc pewnie u Ciebie też pupa w górę wędruje ;)

moj jakos czesciej sie wierci a nozki czy raczki wypycha tylko po prawej stronie tak sobie jezdzi ale po lewej nigdy

reklama
Do góry