reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
wczoraj rozmawiałam z koleżanką, która odchowała dwoje dzieci i mówiła mi, że w wielu przypadkach to wstawanie nocne jest niepotrzabnie demonizowane, że dzieci szybciutko wpadają w sobie właściwy tryb a i mama popada w swego rodzaju rutynę, a całonocne płacze zdarzają się ale bez przesady jak np. dzidzi się zęby wyrzynają

ja też,pod wrażeniem języka niemowląt (ale Was nim katuję!!! ;D ) nie boję się nieprzespanych nocy... Jestem coraz bardziej przekonana, że wszystkiego można dziecko nauczyć... :)

reklama
a mojej dzidzi się chyba coś poprzestawiało rozrabiał do 00.30 poszliśmy spać całą noc cisza tylko jak szłam do kibelka to jakieś prostowanie i przeciąganie 0 łomotu w nocy albo nie czułam ale to wydaje mi się nie możliwe za to o 9 pobudka i manto

teraz cały czas się prostuje i mam wrażenie że nogi przebiją mi zaraz bok auuu

wczoraj w nocy też nic

może wchodzi w inny rytm?????

Do góry