reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

ja też tak mam i tłumaczę sobie, że to czkawka... Mnie to śmieszy i żeby jej ulżyć chodze troszkę po domu, bo wiem, że nie ma sposobu, żeby załagodzic czkanie w brzuchu... :)

reklama
Mój synuś teraz śpi, po obiadku. Ale rano obudził mnie wypychaniem nóżki z samego boku. Chyba mu niewygodnie było i wymógł na mnie zmianę pozycji. Terrorysta mały ;D

a moje od wczoraj się nie ruszalo a jak bylam dzisiaj na usg 3d to było milusko skulone sobie smacznie spalo tak ze nadal nie znam plci - nawet twarzyczki nie dalo dobrze zobaczyc bo rączką ja zastawilo.
W tej chwili jest ulozone glówką do dolu i oby juz tak zostalo.

jak to jest że będąc kilka razy na zwykłym usg mój synek buszował jak szalony i był odwrócony przodem, a jak byłam 2 razy na 4d i płaciłam niemałe pieniążki z nadzieją, że zobaczę buziaka, to synuś smacznie spał pupką do przodu i nic nie zobaczyłam...... mały złośliwiec? ;D tylko po kim ::)

KingaP pisze:
bacia! uparte to Twoje dziecko :) A masz jakieś przeczucia co do płci?

lekarz powiedzial ze moze to byc dziewczynka (ale nie jest w 100% pewien bo za bardzo schowane) ale ja od poczatku mam przeczucie ze chlopczyk widocznie się mylilam zobaczymy wazne aby bylo zdrowe to pierwsze moje dziecko więc bede sie cieszyc nie zaleznie jaka bedzie plec

reklama
Do góry