reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
agao pisze:czuję dużo ruchów po lewej stronie daleko po boku prawie nad biodrem nie wiem czym on tam wywija ale też mam wrażenie jakby leżał czasem w poprzek i się przeciągał albo rozciągał nieraz to takie ukłucie, brzuch mi się sprzodu robi płaski apo bokach wystają mi górki :
Dokładnie, ja też miewam jakieś takie ruchy, ukłucia po bokach i się cały czas zastanawiam, co ono tam wsadza? ;D
osinka pisze:odkąd siedze w domu i praktycznie mało co robię - brzuchol mi się nie spina, całe szczęście!
strasznie lubię przewalanki w brzuchu uwielbiam te falowania itp. :
No to, falowania są super, tylko czy konieczne jest, że zawsze po takim sztormiku mam mega zgagę...?
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
No to, falowania są super, tylko czy konieczne jest, że zawsze po takim sztormiku mam mega zgagę...?
biedaczku! moja córunia oszczędza na razie mój zołądek, zgagę miałam chyba ze 2 razy (od pączka i od jogurtu)
ja nie liczę ruchów bo zykle jest ruchliwy bardzo ale schizy mnie dopadają jak ma mały słabszy dzień
ostatnio jakoś w nocy budzi się mało tylko jak idę siusiu i siadam bo chyba go gniotę to przypomina mi że jest - tylko ciężko mi sisuiać przy cąłkowitym wyproście ;D
rano już od 6 lub 5 szaleje
ostatnio jakoś w nocy budzi się mało tylko jak idę siusiu i siadam bo chyba go gniotę to przypomina mi że jest - tylko ciężko mi sisuiać przy cąłkowitym wyproście ;D
rano już od 6 lub 5 szaleje
reklama
Podziel się: