reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
pewnie! ;Diwosz pisze:jak będą ryczeć to my malucha...siup... do ojca na ręce a same do kina
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
osinka pisze:wychodzi na to, że boi się tatusia... u mnie to samo! Krzysiek przykłada rekę do brzucha i jest cisza! dziecko smacznie śpi
Oj tak, identyczny secnariusz :-)
catherinka pisze:A my byliśmy dziś w szkole rodzenia, na pierwszych "zajęciach" :-)
I położna mówiła, że jak dziecko w ciąży się dużo wierci, to potem mu to raczej zostaje, tzn., że będzie żywym maleństwem.....
no to już wiem, że jak się urodzi nie da nam spać.... :-)
no to u mnie rewelacyjnie się zapowiada 1 dzień na 2 tygodnie spokoju a tak ...... ulalala : : : : : : : może przynajmniej szybko schudnę
iwosz pisze:gniecie mnie mały skubany potwór w prawe podżebrze a jak idę po pocieszenie do Piotrka to ten mały udaje, że go nie ma!!
u mnie to samo
akrobacje ataki tortury jak wołam Mirka żeby popatrzył co maluch wyprawia cisza jakby makiem zasiał
już widzę co będzie: przy mamie > a przy tatusiu :angel: no w końcu tatuś ma mocniejszą rękę więc będzie grzeczny
K
kasiula matula
Gość
nasze niunie uwielbiaja gniesc po żeberkach i tyle ja juz sie dziwnie czuje jak zmieni poze i nie gniecie
kwestia przyzwyczajenia he hee
kwestia przyzwyczajenia he hee
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Kasia Fasola chciała się przytulic do cycorka, albo chciała jeść tak mi ostatnio powiedział Krzysior jak moja ładowała się pod żebra
reklama
Podziel się: