reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
"Bandyta" to tytuł filmu z Tilem Schweigerem

Opis z jednej ze stron - Początek lat 90. Brute - bandyta, pół-Anglik, pół-Polak - zostaje zesłany w ramach resocjalizacji do dziecięcego szpitala w Rumunii. Miejsce to okazuje się przedsionkiem piekła. Brute staje twarzą w twarz z przerażającą prawdą: jedynym ratunkiem dla dzieci jest ich sprzedaż na Zachód. Uzyskane w ten sposób pieniądze pozwalają przetrwać pozostałym pacjentom szpitala. Tymczasem w bohaterze zakochuje się dwunastoletnia, chora Cyganka. Dziewczynka nie ma żadnych szans na przeżycie, jedyne, co można dla niej zrobić, to udawać miłość...

Muzykę napisał Michał Lorenc

nie- ja to widziałam parę lat temu; kiedyś słuchałam muzyki z tego filmu, a kawałek pt. "Taniec Eleny" jest dość charakterystyczny i piekny

KingaP pisze:
I wy to oglądacie w ciąży???

Ja to na czołówce wyłabym...

ja oglądałam 2 lata temu i rok temu wyłam non stop Mirek chcial mi wyłączyć tv ale nie dałam poza tym główny bohater całkiem całkiem
a muzyka super Taniec Eleny najwięksi szefowie mafii na swoich pogrzebach sobie każą puszczać

jak masz kaazę albo- emule to sobie ściągnij muzyczkę rewelacja
właśnie sobie siedzę i porykuję ale mnie to jakos rozładowuje mimo wszystko

Ścieżka do "Bandyty" jest suuuper!

Ja najpierw skądś ściągnęłam muzykę, a dopiero potem obejrzałam przypadkiem film, kiedy przełączałam kanały w Tv. Super - polecam!

reklama
Mój maluch właśnie tak sympatycznie wystawia swą pupkę raz po jednej stronie pępka raz po drugiej. Fajny widok... :D

Do góry