reklama
K
KingaP
Gość
czarna blondi zadaje pytanie: Kto to jest Bandyta ??? Ja chyba nie znam
"Bandyta" to tytuł filmu z Tilem Schweigerem
Opis z jednej ze stron - Początek lat 90. Brute - bandyta, pół-Anglik, pół-Polak - zostaje zesłany w ramach resocjalizacji do dziecięcego szpitala w Rumunii. Miejsce to okazuje się przedsionkiem piekła. Brute staje twarzą w twarz z przerażającą prawdą: jedynym ratunkiem dla dzieci jest ich sprzedaż na Zachód. Uzyskane w ten sposób pieniądze pozwalają przetrwać pozostałym pacjentom szpitala. Tymczasem w bohaterze zakochuje się dwunastoletnia, chora Cyganka. Dziewczynka nie ma żadnych szans na przeżycie, jedyne, co można dla niej zrobić, to udawać miłość...
Muzykę napisał Michał Lorenc
Opis z jednej ze stron - Początek lat 90. Brute - bandyta, pół-Anglik, pół-Polak - zostaje zesłany w ramach resocjalizacji do dziecięcego szpitala w Rumunii. Miejsce to okazuje się przedsionkiem piekła. Brute staje twarzą w twarz z przerażającą prawdą: jedynym ratunkiem dla dzieci jest ich sprzedaż na Zachód. Uzyskane w ten sposób pieniądze pozwalają przetrwać pozostałym pacjentom szpitala. Tymczasem w bohaterze zakochuje się dwunastoletnia, chora Cyganka. Dziewczynka nie ma żadnych szans na przeżycie, jedyne, co można dla niej zrobić, to udawać miłość...
Muzykę napisał Michał Lorenc
K
KingaP
Gość
I wy to oglądacie w ciąży???
Ja to na czołówce wyłabym...
K
KingaP
Gość
Może też słyszałam, tylko jestem nieświadoma...
KingaP pisze:I wy to oglądacie w ciąży???
ja oglądałam 2 lata temu i rok temu wyłam non stop Mirek chcial mi wyłączyć tv ale nie dałam poza tym główny bohater całkiem całkiem
a muzyka super Taniec Eleny najwięksi szefowie mafii na swoich pogrzebach sobie każą puszczać
jak masz kaazę albo- emule to sobie ściągnij muzyczkę rewelacja
właśnie sobie siedzę i porykuję ale mnie to jakos rozładowuje mimo wszystko
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Ścieżka do "Bandyty" jest suuuper!
Ja najpierw skądś ściągnęłam muzykę, a dopiero potem obejrzałam przypadkiem film, kiedy przełączałam kanały w Tv. Super - polecam!
Ja najpierw skądś ściągnęłam muzykę, a dopiero potem obejrzałam przypadkiem film, kiedy przełączałam kanały w Tv. Super - polecam!
reklama
Podziel się: