reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

mój też jakś waleczny
nieraz mam wrażeenie że wali kilka dni pod rząd jednak jak kolejnego dnia jest zmęczony i spokojnieszy tj ruchy lekko słabsze to się zastanawiam co ni etak

reklama
a jam mam cos takiego ze jak sie poloze na ten bok po ktorej stronie jest glowka to moja dzidzia tak mnie mocno kopie ze musze sie przewrocic na drugi bok. wtedy daje mi spokoj i zasypiamy razem

nasze malenstwa juz sobie wlasnie teraz ukladaja rytm dobowy tak mnie uczyli na psychologii ze jezeli w brzuniu wierci sie w nocy to mamusia ma byc na to przygotowana ze jak przyjdzie na swiat to wlasnie w podobnych godzinach nie bedzie spal jako noworodek

To ja bede miala wg tej teorii spokojniutkie dziecko:) Rusza sie malutko. W pracy siedzi sobie cichutko jak myszka, czasem kopnie ale najsmiesniejsze ze reaguje na glos mojego szefa:)- wali z calych sil ;D
Przy tatusiu jest spokojny.

reklama
He he he- chyba mu coś szef do gustu nie przypadł, co? Mój maluch to tak różnie raz ma cały dzień spokoju ,a następnego dnia jakby diabeł w niego wstąpił!!!

Do góry