reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
Moje Maleństwo dziś w nocy mnie obudziło! ::) Zdarzyło mi się to pierwszy raz, że aż tak intensywnie kopało. A zasnąć też mi nie dało, bo obojętnie na którym boku się położyłam to mnie tam tłukło, na plecach też... 8) A teraz zamiast odpoczywać znowu zaczyna się wiercić...Ale ja to KOCHAM :)

jak mi zawsze robi wczesniej pobudke i nie moge juz usnąć
to grześ tez ma z nami
bo jemu wtedy nie daje spać bo mi sie nudzi ;D

Ja mam ten problem, że mężuś na nockę pracuje i jestem sama...ale mogę wtedy bez wyrzutów czytać książki po nocy. Jak do tej pory to właśnie mężuś zdawał relację, że Maleństwo buszuje, bo co kładł się spać (ok.2) to łapę na brzuch i się zachwycał... :laugh:

Kasiu, przecież My nie sypiamy same! A tak na poważnie to lubię zaypiać sama, bo mam całe łóżko dla mnie... ;)

reklama
ja bez mojego misia też nie mogę spać a jak zasnę to śpię niespokojnie jak zając pod miedzą

a co do malucha to pierze mnie wnocy solidnie że od jakiś 2 tyg mam w nocy problemy ze spaniem bo mnie budzi

Do góry