reklama
koga
Mama Maksa i Julka
Mi dokładnie tego samego brakuje!
jeszcze do 5 mies. jeździłam na rowerze, teraz już tylko delikatnie pływalnia i spacery
ale ............. na Gwiazdkę sprawimy sobie z mężem nowe rolki !!! i na wiosnę będziemy śmigać, oj będziemy śmigać!!! - już uprosiłam rodziców, którzy bardzo lubią chodzić na spacery, że w weekendy podrzucimy im na godzinkę do lasu wózeczek a my w tym czasie na rolki! na razie się ucieszyli
przyznam jednak że komicznie było jak teraz szukaliśmy tych rolek - sprzedawcy patrzyli na mnie podejrzliwie jak z tym brzuchem wypróbowywałam je w sklepie , ale i tak kupujemy przez net bo taniej.
jeszcze do 5 mies. jeździłam na rowerze, teraz już tylko delikatnie pływalnia i spacery
ale ............. na Gwiazdkę sprawimy sobie z mężem nowe rolki !!! i na wiosnę będziemy śmigać, oj będziemy śmigać!!! - już uprosiłam rodziców, którzy bardzo lubią chodzić na spacery, że w weekendy podrzucimy im na godzinkę do lasu wózeczek a my w tym czasie na rolki! na razie się ucieszyli
przyznam jednak że komicznie było jak teraz szukaliśmy tych rolek - sprzedawcy patrzyli na mnie podejrzliwie jak z tym brzuchem wypróbowywałam je w sklepie , ale i tak kupujemy przez net bo taniej.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ja mogłabym chyba być cały czas w ciąży - strasznie mi się ten stan podoba!!!! najfajniejszy jest chyba brak miesiączki mój mąż mówi, że moze załatwić, bym jej znowu od kwietnia nie miała ;D
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
agao pisze:to nieźle osinka ja chcę koniec ciąży tj mazec pewnie jakbym mogła łazić też bym się tak nie wściekała
pewnie tak - ja mogę chodzić normalnie, cały czas jestem "na chodzie", pracuję, w sumie tylko troszkę dokucza mi kregosłup, ale bardziej w trakcie długotrwałego siedzenia
reklama
Podziel się: