reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy poczujemy ruchy Maluszka ???

reklama
Mi dokładnie tego samego brakuje!
jeszcze do 5 mies. jeździłam na rowerze, teraz już tylko delikatnie pływalnia i spacery :(
ale ............. na Gwiazdkę sprawimy sobie z mężem nowe rolki !!! :D :D :D i na wiosnę będziemy śmigać, oj będziemy śmigać!!! :D :D - już uprosiłam rodziców, którzy bardzo lubią chodzić na spacery, że w weekendy podrzucimy im na godzinkę do lasu wózeczek a my w tym czasie na rolki! na razie się ucieszyli ;)
przyznam jednak że komicznie było jak teraz szukaliśmy tych rolek - sprzedawcy patrzyli na mnie podejrzliwie jak z tym brzuchem wypróbowywałam je w sklepie ;), ale i tak kupujemy przez net bo taniej.

Ja najbardziej się cieszę, jak Jaś kopnie Jacka, bo wtedy widzę taką radość w Jego oczach i takie zaangażowanie w rozmowę przez pępek ;).

ja mogłabym chyba być cały czas w ciąży - strasznie mi się ten stan podoba!!!! najfajniejszy jest chyba brak miesiączki ;) mój mąż mówi, że moze załatwić, bym jej znowu od kwietnia nie miała ;D

to nieźle osinka ja chcę koniec ciąży tj mazec pewnie jakbym mogła łazić też bym się tak nie wściekała

agao pisze:
to nieźle osinka ja chcę koniec ciąży tj mazec pewnie jakbym mogła łazić też bym się tak nie wściekała

pewnie tak - ja mogę chodzić normalnie, cały czas jestem "na chodzie", pracuję, w sumie tylko troszkę dokucza mi kregosłup, ale bardziej w trakcie długotrwałego siedzenia

reklama
Fasolizna mi okopuje uparcie prawą stronę. jak przyłożę rekę , to ściemnia, że jest grzecznym dzieckiem, a za chwilę robi dalej swoje. ciekawe po kim to ma?? ::)

Do góry