reklama
Test mi wyszedł dziwny miałam 2 kreseczki ale ta druga była bardzo jasna wiec nie wiem
może być narazie mała ilość bHCG w moczu. - ale tak czy inaczej GRATULACJE
Dobrze by było, żebyś zrobiła badanie krwi z oznaczeniem bHCG
na USG jeszcze może nie być widoczna dzidzia ale lekarza warto odwiedzić bo pewnie macica już Ci się zaczęła rozpulchniać i buduje się domek dla fasolki
Ale fajnie - nowa mama!
gosiaczek1973
potrójna mamuśka
Ja robiłam test ciążowy 4 dni przed spodziewaną miesiączką i wyszły mi dwie kreseczki jednak ta druga była bardzo blada, ale była, po 2 dniach powtórzyłam i była już zdecydowanie ciemniejsza.
Myślę że jeśli wyjdzie ta druga kreska to nieważne czy jest jasna czy ciemna, jeśli wyjdzie to oznacza ciążę.
Myślę że jeśli wyjdzie ta druga kreska to nieważne czy jest jasna czy ciemna, jeśli wyjdzie to oznacza ciążę.
Ja robiłam test Quick Vue. Pisze, ze ce****e się dużą czułością;-).
Jak dawno temu robiłam test to ta druga kreska się w ogóle nie pojawiła, tzn widać było fakturę na skutek nawilżenia, ale koloru nie było zdecydowanie po minucie.
Wy też trzymacie swoje testy??;-) dla potomnych..... Nasze dzieci w przyszłości to będą mieli podręczne USG- taka będzie technika
LUDZIE!!!! NIE WYTRZYMAM... Edytuję i edytuję i nie mogę dojść czemu cały czas mi gwiazdkuje słowo cechować w 2os. lp.............. teraz już wiem- no, jakie słowo się tworzy w środku?? Paranoja...
Jak dawno temu robiłam test to ta druga kreska się w ogóle nie pojawiła, tzn widać było fakturę na skutek nawilżenia, ale koloru nie było zdecydowanie po minucie.
Wy też trzymacie swoje testy??;-) dla potomnych..... Nasze dzieci w przyszłości to będą mieli podręczne USG- taka będzie technika
LUDZIE!!!! NIE WYTRZYMAM... Edytuję i edytuję i nie mogę dojść czemu cały czas mi gwiazdkuje słowo cechować w 2os. lp.............. teraz już wiem- no, jakie słowo się tworzy w środku?? Paranoja...
Ostatnia edycja:
K
króliczątko
Gość
Olcia bo bana dostaniesz za te eksperymenty:-) A co do testu to jak robiłam z moczu to nawet 2 tygg po spodziewanej miesiączce wychodził mi negatywny. Jednak test z krwi jest wiarygodny i on potwierdził ciążę. Teraz więc odrazu popiegłam na Betę z krwi i wszystko było jasne.
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
haha bo czyta to jako przeklenstwoLUDZIE!!!! NIE WYTRZYMAM... Edytuję i edytuję i nie mogę dojść czemu cały czas mi gwiazdkuje słowo cechować w 2os. lp.............. teraz już wiem- no, jakie słowo się tworzy w środku?? Paranoja...
cech uje.... :
reklama