reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy najlepiej zrobic test ciążowy????

reklama
ja robiłam 3 dni przed terminem miesiaczki, wyszła blada kreseczka a 3 dni po terminie piekniucia grubusia kreseczka.

Witajcie!zrobiłam test ciążowy bowiem spóżniał mi się okres 4 dni no i nie stety wyszedł negatywnie!!!!!:zawstydzona/y:czas na dalsze starania...........pozdrawiam i życzę innym jak i sobie fasolki :-)
Ja robilam pierwszy raz jakies 5 dni po terminie i nic, a po 10 wszystkie cztery testy byly pozytywne;) Huehue;) Teraz mam wrazenie jakbym caly czas byla przeziebiona, mieszylam przed chwila, 37,1 ;)

Ja robiłam 3 dni po terminie i wyszły 2 kreseczki :tak:........nie uwierzyłam i za 2 dni znów robiłam no i to samo wyszło :tak:

Najlepiej po teście podejść do gina , żeby sprawdził czy wszystko jest dobrze. U mnie lekarz od razu sprawdził czy maleństwo dobrze się zaimplantowało tzn. w macicy, a nie gdzie indziej. Ważne żeby od początku wiedzieć co i jak tzn. jakie przyjmować witaminy od początku i co wolno a czego nie wolno itd.
Pozdrawiam wszystkie świeżo upieczone przyszłe mamy:-)

Czesc dziewczyny jest po samoczynnym poronieniu miałam juz 1 cykl noramlnie a teraz spoznia mi sie 1 dzien @ czy powinnam zrobic test czy jeszcze poczekac bo nie chce sie rozczarowac??:zawstydzona/y:

miesiaczka spoznia mi sie 14 dni mam wrazenie jak by powiekszyły mi sie piersi i stały sie bardziej wrazliwe na dotyk,jestem senna ciagle zmęczona. mam dziwne bole wpodbrzuszu dopadła mnie zgaga, jem czesciej niz zwykle, co chwilke siusiam... i nie wiem czy to objaw ciazy... czy efekty spozniajacej sie miesiaczki... odp..pozdr...

miesiaczka spoznia mi sie 14 dni mam wrazenie jak by powiekszyły mi sie piersi i stały sie bardziej wrazliwe na dotyk,jestem senna ciagle zmęczona. mam dziwne bole wpodbrzuszu dopadła mnie zgaga, jem czesciej niz zwykle, co chwilke siusiam... i nie wiem czy to objaw ciazy... czy efekty spozniajacej sie miesiaczki... odp..pozdr...

14 dni.... to długo wytrzymałaś, ja bym zrobiła test i albo będa II kreseczki czego z całego serducha Ci życzę, albo przyczyna braku jest inna i może jest potrzeba aby skonsultować sie z lekarzem .... :tak::tak::tak: bo jeżeli jest ciąża to trzeba by łykać Folik ( o ile jeszcze nie łykasz ) i może jakieś inne witaminy, porobic badania ..... więc test, test i jeszcze raz test ( ewentualnie Beta w laboratorium)

reklama
Do góry