reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy najlepiej zrobic test ciążowy????

Chyba jutro wybiorę się po test...a najlepiej po 2 różnych firm. Zrobię je dopiero w weekend...wtedy wynik powinien być prawdziwy. A tak to nadal czuję raz na jakiś czas ukłucia w podbrzuszu...
No i temp...dziś rano 37 a teraz 37'2
Ostatno nie miałam żadnych stresów...wręcz przeciwnie...:-)

reklama
Witam :-)
dopiero za tydzien powinnam dostać @, ale mam nadzieje ze nie dostanę... słuchajcie czy to możliwe ze tydzien po zapłodnieniu można czuć już pobolewające piersi i co jakiś czas w podbrzuszu mnie tak "łupie"... i wczoraj sobie mierzyłam temperature i mam cały czas 37,3 .. mam nadzieje ze to nie przeziębienie... najchętniej zrobiłabym już test ale się boje że nie wyjdzie ... i poczekam ten tydzień....

Pola 27 ! Ja tak mialam 3 dni po przytulanku wiedziałam że będę mamą !!!
Poczułam to w macicy a może to jajniki były ? takie dziwne przelewanie ( ale nie w jelitach ) a pozatym wiedziałam że to to w " głowie " Nie rób wcześniej testu , szkoda kasy! Poczekaj chociaż do terminu @ choć czasem w terminie @ wyjdzie negatywny , a 2 dni potem pozytywny ! wszystko zależy od stężenia hormonu we krwi! Kilka dni przed terminem @ możesz zrobić betkę z krwi to powinno już wykryć !
tydzień ciąży mlU/ml
Normy betki : ( tygodnie ciąży )
3 tydz 5.8-71.2
4 tydz 9.5-750
5 tydz 217-7138
6 tydz 158-31 795
7 tydz 3697-163 563
8 tydz 32 065- 149 571
9 tydz 63 803-151 410
10 tydz 46 509-186 977
12 tydz 27 832-210 612
14 tydz 13 950-62 530
15 tydz 12 039-70 971
16 tydz 9040-56 451
17 tydz 8175-55 868
18 tydz 8099-58 176

martwie się... dziś mam już temperaturke normalną.. tylko mnie tak piersi bolą... ale to moze zawsze być @.. mam dostać w poniedziałek.. cóż co bedzie to będzie..mam tylko nadzieje ze dzidzia :) Z testem pczekam do poniedziałku-- już niecały tydzień ;)

Witajcie!zrobiłam test ciążowy bowiem spóżniał mi się okres 4 dni no i nie stety wyszedł negatywnie!!!!!:zawstydzona/y:czas na dalsze starania...........pozdrawiam i życzę innym jak i sobie fasolki :-)

Dziewczenta czytam wasze posty i sie chchram... najgorsze to jest dla nas czekanie i ciagla nie pewnosc czy juz czy jeszcze nie w tym miesiacu.... bedzie dobrze musi byc tyrzymam za wszytkie strajajace sie kciuki bo sama nie wiem kiedy najlepiej trafic z tesetm .... w poprzedniej ciazy dopiero trzeci wyszedl pozytywny tydzien po terminie miesiaczki..... a teraz drza mi kolana tak bym chciala sie dowiedziec ze ponownie zostane mama... gorace pozdrowienia i usciski....:-);-):tak::-D

Witajcie!!!udAŁO SIĘ MAM DWIE KRESECZKI ALEŻ SIĘ CIESZĘ W PONIEDZIAŁEK IDĘ DO GINEKOLOGA!!!1DZIĘKI ZA SŁOWA OTUCHY POZDRAWIAM:-D:tak::-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

LUKASIKI Koniecznie do lekarza - potwierdzić prawdziwość testu, a potem czekamy na wateczek wśród przyszłych mam Listopad 2008!

reklama
hej, daj znac jak wyszedl test. Ja dzisiaj walsnie zrobilam i pokazaly sie dwie piekne kreseczki. Mam juz coreczke ktore w lutym wlasnie skonczyla roczek. Chyba wezme sie za zakladanie watku dla listopadowek 2008:tak:

Do góry