traschka, nie załamuj mnie. Ja jeszcze nie mam nic poza kilkoma ciuszkami. Wiekszość wyprawki dostanę po dzieciakach z rodziny, ale łóżeczko, posciel, wózek, fotelik, komoda, wszystko przed nami. No i cała wyprawka nieubraniowa też...to będzie jakaś masakra finansowa...wczoraj zrobiłam sobie listę co powinnam jeszcze kupić. Myślałam, że mam już większość a lista na całą stronę Zaczęłam podliczać ale przy 1000 przestałąm liczyć dalej. A przecież najdroższe rzeczy już kupiłam, komoda, regał, wózek, łózeczko, pościel... chyba się załamię
reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ja w temacie bucików dla niemowląt który kiedyś już przerabiałyśmy - znalazłam na allegro sprzedawcę z nowymi tanimi butkami Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
no właśnie tej "masakry finansowej" się obawialiśmy i zaczęliśmy kompletować wszystko od połowy ciąży Teraz już niewiele zostało
my tak samo - wciąż jeszcze trzeba trochę wydać, ale to już nie to samo, co by było, gdyby musieć na raz... Tak więc cieszę się, że nie słuchalismy "dobrych rad", w tym teściowej - postawiliśmy na swoim i bardzo dobrze na tym wychodzimy :-)
traschka
Mama Marysi
agabre i zołza, ale ja zrobiłam dokładnie to samo Ponad połowę rzeczy już mamy, w tym wózek, meble, pościele itp. + pełen pakiet ubranek. Same najdroższe rzeczy już kupione. Więc myslałam, że już niewiele zostało... okazuje się że najwięcej kosztują te pierdoły!
traschka
Mama Marysi
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
trashka super wygląda ta bryka :-) i kolorek świetny
reklama
Podziel się: