reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

reklama
Traschka, dziękuję za info, pamiętałam że miałaś przejścia z komodą, tylko nie mogłam skojarzyć sprzedającego, obecnie na allegro tylko ten sprzedawca właśnie ma ten model. W takim razie podaruję sobie już za dużo stresów miałam.
Mgordon gratuluję zakupów :)

Ja nadrabiam więc:
Ironia - też polecam ten apteczny program o którym napisała Kati83, sama zrobiłam tam zakupy, wyrób sobie też u nich normalną kartę.
Setana - podobne ręczniczki widziałam na stronie Bon Prixu gdzie chcę jeszcze sobie dokupić biustonosze do karmienia, bo praktycznie tylko w takich chodzę ostatnio plus dwóch normalnych większych, ale że ja w ręku praktycznie nie piorę, a zebranie wsadu do pralki ( jestem niemal maniakiem segregacji pod względem kolorystycznym ) troszkę czasu zajmuje to odczuwam braki.
Larvunia - a ja czekam na swoją chustę z Allegro.
Tak sobie pomyślałam porządkując dziś ubranka, że jakbym nie szalała zakupowo listopad - grudzień to bym się chyba teraz zapłakała z braku czasu i sił na to. Wyszło na to, że jestem całkiem ogarnięta w tym temacie. Zrobiłam fotki dwóch rzeczy z uwagi na napis plus z motocyklem dla Ja - Zołza, ale zapewne dopiero w weekend wstawię - brak sił i czasu.
Wczoraj byłam w "Swiecie Dziecka" - ceny kosmiczne - za dwa smoczki Dr Brown's za które zapłaciłam na Allegro niecałe 10 zł u nich prawie 15 zł, szczotka do butelek tejże fimy 24 zł/18 zł.... Ciuszkowo od razu potuptałam do wyprzedaży. Innymi słowy - tam obejrzeć a kupować w sieci.
W Tesco dwa body za 15 zł, spory wybór wzorów i rozmiarów plus oferta wyprzedażowa z której można coś wybrać.
Czekam na duuużą pakę różnych drobiazgów z Allegro - lista zakupów pewnie się nieco wtedy skróci.

reklama
Do góry