reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Zołza super zakupki.
Ja juz siła sie powstrzymuje przed zakupami jakichkolwiek ciuszków, dzis nawet myslałam ze sie skusze na letnie sukienki, ale jednak odłozyłam. Jedyne co musze chyba jeszcze dokupic to skarpetki.
No i mam pytanie czy ktoras ma, uzywa lub zna opinie na temat pasów ciazowych podtrzymujących. Zastanawiam sie czy sobie nie kupic, al egłownie nie dla odciązenia kregosłupa co dla podtrzymania brzuszka. Jak chodze i to wcale niezbyt długo to brzuszek strasznie ciązy i ciągnie. Moze taki pas by choc troche pomógł. Jakies opinie??
Ja juz siła sie powstrzymuje przed zakupami jakichkolwiek ciuszków, dzis nawet myslałam ze sie skusze na letnie sukienki, ale jednak odłozyłam. Jedyne co musze chyba jeszcze dokupic to skarpetki.
No i mam pytanie czy ktoras ma, uzywa lub zna opinie na temat pasów ciazowych podtrzymujących. Zastanawiam sie czy sobie nie kupic, al egłownie nie dla odciązenia kregosłupa co dla podtrzymania brzuszka. Jak chodze i to wcale niezbyt długo to brzuszek strasznie ciązy i ciągnie. Moze taki pas by choc troche pomógł. Jakies opinie??
katamisz
Fanka BB :)
He he, pokażesz to zdjęcie? ;-)
Jasne obiecuję je dzisiaj poszukać i wstawię na pewno!! :-)
Miałam Ci też wysłać fotkę w płaszczyku czerwonym Olsena ale jakoś nie ma chętnych aby mi tą fotkę pstryknąć
Ivona83
Fanka BB :)
Zołza -super ubranka a pajacyk mnie rozwalił, sama będe musiała podobny zdobyć z takim napisem!!!! :-)
dziewczyny ale super ciuszki macie :-)
aaga chyba zebrra pisała o takich pasach ciążowych, ale hmmm kiedy to nie wiem. Wstawiała nawet zdjęcia.
a ja sie pochwale, ze moja kochana mama mi uszyła jeszcze jeden rożek zrobie zdjęcie i wstawie.
I kupiła mi 30 tetrów, wyprała je (w proszku odsypanym ode mnie - dzieciowym) i poprasowała i przywiozła gotowe
aaga chyba zebrra pisała o takich pasach ciążowych, ale hmmm kiedy to nie wiem. Wstawiała nawet zdjęcia.
a ja sie pochwale, ze moja kochana mama mi uszyła jeszcze jeden rożek zrobie zdjęcie i wstawie.
I kupiła mi 30 tetrów, wyprała je (w proszku odsypanym ode mnie - dzieciowym) i poprasowała i przywiozła gotowe
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Z tymi czapeczkami to o troczki chodzi, a nie o uszki :-)
Ja też kupiłam parę bodziaków z fajnymi napisami - głównie dla nich.
Ja - Zołza - przypominala mi się moja obietnica o zdjęcie koszulki z motocyklem z Kappahl - myślę, że dziś/jutro jak będę pakować rozmiar 80 więc zrobię.
Ja - Zołza - przypominala mi się moja obietnica o zdjęcie koszulki z motocyklem z Kappahl - myślę, że dziś/jutro jak będę pakować rozmiar 80 więc zrobię.
Hej,
jak wiecie, nie zaglądałam na ten wątek, bo nie miałam jeszcze NIC dla Szymka (wszystko przez ten p......y ZUS). Nadal nic nie kupiłam, ale muszę się pochwalić moją pierwszą zdobyczą Siostra cioteczna mojego męża właśnie kupiła sobie spacerówkę dla synka i pożycza nam na pierwsze miesiące wózek z gondolką - jupiiii! Miałam nie wrzucać fotki, ale zaobserowowałam, że naszemu kocurkowi gondolka bardzo przypadła do gustu i postanowił zapozować dla Was:
jak wiecie, nie zaglądałam na ten wątek, bo nie miałam jeszcze NIC dla Szymka (wszystko przez ten p......y ZUS). Nadal nic nie kupiłam, ale muszę się pochwalić moją pierwszą zdobyczą Siostra cioteczna mojego męża właśnie kupiła sobie spacerówkę dla synka i pożycza nam na pierwsze miesiące wózek z gondolką - jupiiii! Miałam nie wrzucać fotki, ale zaobserowowałam, że naszemu kocurkowi gondolka bardzo przypadła do gustu i postanowił zapozować dla Was:
Czekam zatem na obie fotki :-) Weź kogoś siłą zmuś do cyknięcia zdjęcia w płaszczyku! ;-)Jasne obiecuję je dzisiaj poszukać i wstawię na pewno!! :-)
Miałam Ci też wysłać fotkę w płaszczyku czerwonym Olsena ale jakoś nie ma chętnych aby mi tą fotkę pstryknąć
Zołza -super ubranka a pajacyk mnie rozwalił, sama będe musiała podobny zdobyć z takim napisem!!!!
Ja kupiłam tu: PAJAC pajacyk NIEMOWLĘCY 100% BAWEŁNA rozm 56 (1536968552) - Aukcje internetowe Allegro
Z reguły szukałam tańszych, ale mnie rozwalił napis właśnie :-) A że kupowałam sporo rzeczy u tego sprzedawcy, to dobrałam bodziaki
Z tymi czapeczkami to o troczki chodzi, a nie o uszki
Nooo, ja ciągle naiwnie liczę, że zobaczę te fotki! ;-)
A co do pilotek, niektórym dziewczynom po prostu się nie podobały, nie tyle troczki, co całokształt. Ale ja wolę troczki, niż gołe uszka ;-)
Hej,
Zobacz załącznik 342911
Fajowy wózek o cudnym kolorku Ale kota to lepiej odzwyczajać, bo się później może buntować, jak Szymuś zajmie mu miejsce w gondolce Ja przeprowadzam akcję - mokre ręczniki w wózku... Zobaczymy, czy zniechęcą moją Sol na dobre.
kati ale ja ślepa jestem, przeczytałam 30 metrów i tak sobie myślę, czego 30m ta mama Ci kupiła..dziewczyny ale super ciuszki macie :-)
Silva ale Wam się trafiło, jeden wydatek (i to spory) z głowy!!!a wózek chyba Mutsy? bardzo fajny - też się nad Mutsy swojego czasu zastanawiałam
A wracając do kota - i do gondoli i później na materac w łóżeczku połóż folię - koty nie lubią na niej spać ani siedzieć, więc po kilku próbach sam zrezygnuje i będzie kojarzył gondolę/łóżeczko jako miejsce niezbyt dla niego przyjemne. A wersja ekstremalna to mokre ręczniki - tak jak Zolza pisała. Ale z reguły folia wystarcza
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: