reklama
mysia23
mama dwójeczki
Pokażę Wam kołyskę, jaką kupiliśmy dla Leny. Czekamy na przesyłkę (zdjęcia sprzedawcy). Ciekawa jestem, czy któraś z Was korzystała w pierwszych miesiącach z kołyski i na jak długo wystarczyła - chciałabym, żeby chociaż 5 mcy posłużyła- potem będzie łóżeczko w pokoju małej, ale na początek będzie spała z nami w sypialni, no a w dzień musi stać w salonie.Zobacz załącznik 314802
Zobacz załącznik 314801
Dagamit moja szwagierka taką miała dla córci i starczyło na max 3 miesiące...
Ja tez myślałam o kupnie kołyski, ale zmieniłam zdanie i kupie łóżeczko turystyczne na dół gdy będę gotować czy robić coś na dole, a przy okazji wykorzystamy przy wyjazdach..w sypialni na noc będę mieć normalne łóżeczko, nawet to większe 140x70, takie które można zmienić na mniejszy tapczanik na kilka pierwszych lat dziecka....
Ostatnia edycja:
traschka
Mama Marysi
A my prawie nic nie mamy...kupiłam talko jedno body z krótkimi rekawkami i oprócz tego mamy pościel dla malenstwa - prezent od mojej mamy ALe najpierw muszę kupić komodę, bo nie mam gdzie trzymać tych rzeczy. Zakupy rozpoczną się więc koncem stycznia. Mam nadzieję, że będę juz znała płeć
Aestima te kocyki ażurowe są genialne, sama bym taki chciała dla siebie!
Aestima te kocyki ażurowe są genialne, sama bym taki chciała dla siebie!
Dagamit moja szwagierka taką miała dla córci i starczyło na max 3 miesiące...
3 miesiące to też dobrze - najważniesze dla mnie są te pierwsze miesiące, kiedy dziecko często się budzi. Ja z jeżdżącymi łóżeczkami niestety w moich 3 pokojach w bloku nie poszaleję ;-) Jak już kupię łóżeczko, to będzie musiało stać w pokoju dziecięcym na stałe. I dziecko będzie w nim spało w nocy, a w dzień na jakimś bujaczku-leżaczku albo na czymś takim.
Aestima
Fanka BB :)
No ja zamawiam ten kocyk na bank Chyba w piątek, po wizycie. A dzisiaj na wyprzedaży kupiłam błękitne body z misiem - 3 pak za 10 zł)
co do łóżeczka- wstępnie rozważam zakupienie czegoś w tym stylu Promocja GRACO LAUREN Lozeczko Lozko 4w1 BIALE (1389651615) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/promocja-graco-victoria-white-lozeczko-lozko-4-w-1-i1389651616.html
co do łóżeczka- wstępnie rozważam zakupienie czegoś w tym stylu Promocja GRACO LAUREN Lozeczko Lozko 4w1 BIALE (1389651615) - Aukcje internetowe Allegro
http://allegro.pl/promocja-graco-victoria-white-lozeczko-lozko-4-w-1-i1389651616.html
Ostatnia edycja:
reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Aestima, a masz jakąś komodę na której położysz przewijak do przewijania dziecka? Bo na tych łóżeczkach co pokazałaś nie da się go bezpośrednio położyć...
Podziel się: