reklama
katamisz
Fanka BB :)
misialinka też piękne rzeczy udaje Ci się wyłapać w lumpku widzę ;-) Też nie potrafisz przejść obok lumpka obojętnie??
mysia Twoje zakupki też śliczne...Jak będziesz we Wrocku to zapraszam na jakąś kawkę do mnie ;-) Pochwalisz się wózeczkiem
ramari pytałaś ostatnio o lumpek w którym kupuję rzeczy dla maluszka mojego.Pisałam już jakiś czas temu ,że ulubiony mój to Kola(sieć lumpeksów) ja akurat kupuję koło siebie na ul.Dworcowej a drugi ulubiony to na placu PKWN (Legionów) na krzyżówce obok banku.Kurcze nie wiedziałam ,że Ty z Wrocławia jesteś :-)
mysia Twoje zakupki też śliczne...Jak będziesz we Wrocku to zapraszam na jakąś kawkę do mnie ;-) Pochwalisz się wózeczkiem
ramari pytałaś ostatnio o lumpek w którym kupuję rzeczy dla maluszka mojego.Pisałam już jakiś czas temu ,że ulubiony mój to Kola(sieć lumpeksów) ja akurat kupuję koło siebie na ul.Dworcowej a drugi ulubiony to na placu PKWN (Legionów) na krzyżówce obok banku.Kurcze nie wiedziałam ,że Ty z Wrocławia jesteś :-)
Ostatnia edycja:
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Też mi się podobała ta tunik, ale mam już tyle ciuchów ciążowych, że nie wiem czy wszystkie zdążę założyć.Misialinko- za duży wybór jest po prostu Sama nie wiem co Ci poradzić...
Dziewczyny- ja właśnie dostałam prrzesyłkę z tuniką którą zamówiłam jakiś czas temu (strasznie długo szła) i jeśli któraś ma ochotę - chetnie odsprzedam. Za mocno mnie opina i nie wyglądam zgrabnie, ale ja mam w brzuszku pod pępkiem już 101 cm i dupcia też "urosła" Szkoda, bo tuniczka b. fajna. Napisałam do babki, moze będę mogła zwrócić ,ale kontakt z tym sprzedającym jest kiepski, więc się nie napalam i chyba będzie trzeba sprzedać. Szkoda żeby w szafie wisiała. Oto ona- ta fioletowa
Zakręcona tunika na każdą okazję dla mamy 2kol (1440048066) - Aukcje internetowe Allegro
Kolorek dużo ostrzejszy i żywszy niż na zdjęciu. o coś takiego:Zobacz załącznik 333078
Potem mogeę wstawić fotkę, ale teraz mąż zabrał aparat ze sobą do pracy...
Co do wózków to koleżanka mi kiedyś mówiła o jakimś bardzo fajnym produkowanym w Częstochowie czy też pod Częstochową.
Ostatnia edycja:
mysia23
mama dwójeczki
zakupki skromne, mam jeszcze ubranek trochę, ale muszę najpierw rozpakować paczkę..mysia Twoje zakupki też śliczne...Jak będziesz we Wrocku to zapraszam na jakąś kawkę do mnie ;-) Pochwalisz się wózeczkiem
[
katamisz dziękuje za zaproszenie...pewnie bym chętnie skorzystała, ale maż będzie miał kilka spraw do załatwienia, mam zajrzeć do przyjaciół w tym czasie, bo od lipca ich nie odwiedzaliśmy i chyba nie dam rady.
Co do wózków to koleżanka mi kiedyś mówiła o jakimś bardzo fajnym produkowanym w Częstochowie czy też pod Częstochową.
forever bo Częstochowa i okolice to takie zagłębie wózkowe, bardzo dużo producentów jest tu, nawet x-lander czy tako to Częstochowa..jednakże większość to wózki jak ja to mówie "typu ciężkiego" na takie
ZESTAW SKRZAT WÓZEK SPEED+FOTELIK KOŁA POMPOWA (1490429544) - Aukcje internetowe Allegro
ANMAR-wielofunkcynyMIRAGE200 megapromocja NOWOŚĆ (1489304175) - Aukcje internetowe Allegro
agatkaT
Fanka BB :)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No to nie zabłysnęłam intelektem...forever bo Częstochowa i okolice to takie zagłębie wózkowe, bardzo dużo producentów jest tu, nawet x-lander czy tako to Częstochowa..jednakże większość to wózki jak ja to mówie "typu ciężkiego" na takie
ZESTAW SKRZAT WÓZEK SPEED+FOTELIK KOŁA POMPOWA (1490429544) - Aukcje internetowe Allegro
ANMAR-wielofunkcynyMIRAGE200 megapromocja NOWOŚĆ (1489304175) - Aukcje internetowe Allegro
Co do zakupków to Tata Młodej właśnie przytachał z poczty trzy pełne siaty pełne allegrowych przesyłek - czas skończyć łóżkowe lenistwo i zabrać się za rozpakowywanie.
mysia23
mama dwójeczki
No to nie zabłysnęłam intelektem...
no przestań...:-) ja to wiem, bo prawie tu mieszkam, więc przy pierwszym dziecku to wszystko obejrzałam..
reklama
Luksja
Aktywna w BB
Dziewczyny świetne zakupy
Mi udało się wylicytować kombinezon, z tym, że obawiam się teraz że może okazać się mały..
kombinezon jasny róż 3-6 m (1475090474) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze takie "cosik":
Z szafy Wiktorii. Sukienka NEXT 3-6 m (1475085920) - Aukcje internetowe Allegro
Mi udało się wylicytować kombinezon, z tym, że obawiam się teraz że może okazać się mały..
kombinezon jasny róż 3-6 m (1475090474) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze takie "cosik":
Z szafy Wiktorii. Sukienka NEXT 3-6 m (1475085920) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: