reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Mysia, mnie tak zauroczyła, że nie chcę żadnej innej ;-)
Mam tylko nadzieję, że będzie fajna gatunkowo, ale to się zobaczy w praniu - a raczej po praniu ;-)

reklama
misialinka też piękne rzeczy udaje Ci się wyłapać w lumpku widzę ;-) Też nie potrafisz przejść obok lumpka obojętnie??

mysia Twoje zakupki też śliczne...Jak będziesz we Wrocku to zapraszam na jakąś kawkę do mnie ;-) Pochwalisz się wózeczkiem

ramari pytałaś ostatnio o lumpek w którym kupuję rzeczy dla maluszka mojego.Pisałam już jakiś czas temu ,że ulubiony mój to Kola(sieć lumpeksów) ja akurat kupuję koło siebie na ul.Dworcowej a drugi ulubiony to na placu PKWN (Legionów) na krzyżówce obok banku.Kurcze nie wiedziałam ,że Ty z Wrocławia jesteś :-)

Ostatnia edycja:
Misialinko- za duży wybór jest po prostu:) Sama nie wiem co Ci poradzić...

Dziewczyny- ja właśnie dostałam prrzesyłkę z tuniką którą zamówiłam jakiś czas temu (strasznie długo szła) i jeśli któraś ma ochotę - chetnie odsprzedam. Za mocno mnie opina i nie wyglądam zgrabnie, ale ja mam w brzuszku pod pępkiem już 101 cm i dupcia też "urosła":( Szkoda, bo tuniczka b. fajna. Napisałam do babki, moze będę mogła zwrócić ,ale kontakt z tym sprzedającym jest kiepski, więc się nie napalam i chyba będzie trzeba sprzedać. Szkoda żeby w szafie wisiała. Oto ona- ta fioletowa
Zakręcona tunika na każdą okazję dla mamy 2kol (1440048066) - Aukcje internetowe Allegro

Kolorek dużo ostrzejszy i żywszy niż na zdjęciu. o coś takiego:Zobacz załącznik 333078

Potem mogeę wstawić fotkę, ale teraz mąż zabrał aparat ze sobą do pracy...
Też mi się podobała ta tunik, ale mam już tyle ciuchów ciążowych, że nie wiem czy wszystkie zdążę założyć. :tak:
Co do wózków to koleżanka mi kiedyś mówiła o jakimś bardzo fajnym produkowanym w Częstochowie czy też pod Częstochową.

Ostatnia edycja:
mysia Twoje zakupki też śliczne...Jak będziesz we Wrocku to zapraszam na jakąś kawkę do mnie ;-) Pochwalisz się wózeczkiem

[
zakupki skromne, mam jeszcze ubranek trochę, ale muszę najpierw rozpakować paczkę..
katamisz dziękuje za zaproszenie...pewnie bym chętnie skorzystała, ale maż będzie miał kilka spraw do załatwienia, mam zajrzeć do przyjaciół w tym czasie, bo od lipca ich nie odwiedzaliśmy i chyba nie dam rady.

Co do wózków to koleżanka mi kiedyś mówiła o jakimś bardzo fajnym produkowanym w Częstochowie czy też pod Częstochową.

forever bo Częstochowa i okolice to takie zagłębie wózkowe, bardzo dużo producentów jest tu, nawet x-lander czy tako to Częstochowa..jednakże większość to wózki jak ja to mówie "typu ciężkiego" na takie
ZESTAW SKRZAT WÓZEK SPEED+FOTELIK KOŁA POMPOWA (1490429544) - Aukcje internetowe Allegro
ANMAR-wielofunkcynyMIRAGE200 megapromocja NOWOŚĆ (1489304175) - Aukcje internetowe Allegro

a oto moje dzisiejsze zakupy- lumpeksowe :-)

Bez

forever bo Częstochowa i okolice to takie zagłębie wózkowe, bardzo dużo producentów jest tu, nawet x-lander czy tako to Częstochowa..jednakże większość to wózki jak ja to mówie "typu ciężkiego" na takie
ZESTAW SKRZAT WÓZEK SPEED+FOTELIK KOŁA POMPOWA (1490429544) - Aukcje internetowe Allegro
ANMAR-wielofunkcynyMIRAGE200 megapromocja NOWOŚĆ (1489304175) - Aukcje internetowe Allegro
No to nie zabłysnęłam intelektem...:zawstydzona/y:
Co do zakupków to Tata Młodej właśnie przytachał z poczty trzy pełne siaty pełne allegrowych przesyłek - czas skończyć łóżkowe lenistwo i zabrać się za rozpakowywanie.

forever, wstawiaj fotki:)
Ja dzis dostałam ubranka od tego sprzedawcy co z madziolką polecałyście- super!

reklama
Do góry