reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

Zobacz załącznik 333081Zobacz załącznik 333080 to moja sypialnia....kolor nie wyszedł na zdjęciu w rzeczywistości to taki jagodowy róż...chyba te paseczki za bardzo mi tu namieszają

W takim razie wybierz jednolity wzór - najbezpieczniej :-) A skoro to jagodowy róż, to może ten wrzosik będzie Ci pasował? Trudno mi to ocenić po zdjęciu, bo faktycznie nie bardzo widać kolor Twoich ścian i dodatków.

reklama
Zołza....śliczne...a ja siedzę już godzine i nie umiem zdecydować...pierwszy raz mi się tak zdarzyło że nie wiem

misialina piękną macie sypialnię:szok: Ja bym chyba zdecydowała się na ten amarant-jest piekny i może warto żeby troszkę Ci namieszał!!Wydaje mi się ,że będzie pasować.
zolza pościelka super!!Niech zgadnę jaki kolor wybrałaś...hmmm zielony?? :tak:

Iza - ja też planowałam kupić ten wózek ale niestety w Szczecinie nigdzie go nie znalazłam, żeby zobaczyć jak wygląda na żywo i dlatego kupiłam X-landera, który ma te same funkcje i tez sporo gratisów dostałam w zestawie.

Zamówilam...heh...już nie będę do tego wracać...polatałam z latopem po sypialni i jednak wygrały serduszka w kwiatuszkach

Doris...Ty masz przecież Tako X Jumpera :)

doris też mi się wydawało ,że się pomyliłaś z X-landerem.Bo pamiętam jak wklejałaś nam linki do aukcji i był to na pewno jakiś wózek z Tako.

reklama
Zamówilam...heh...już nie będę do tego wracać...polatałam z latopem po sypialni i jednak wygrały serduszka w kwiatuszkach

:-) Juz sobie Ciebie wyobraziłam "latającą z laptopem" ;-) Gratuluję w końcu podjęcia decyzji :-)

Katamisz, he he, no jakże by inaczej? ;-) Wybrałam wzór 108 i kolor zielony, mąż wybrał wzór 105 w kolorze niebieskim i razem wybraliśmy rożek wzór 110 - zielony, oczywiście ;-)

Iza, ja to się na tych wszystkich wózkach nie znam, gubię się normalnie - dobrze, że my juz mamy :-p Ale wizualnie podoba mi się :-)

Do góry