reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy na zakupy ;)

forever, wstawiaj fotki:)
Ja dzis dostałam ubranka od tego sprzedawcy co z madziolką polecałyście- super!
Ja też dziś. Dopiero teraz zobaczyłam, że na śpiworku jest napisane "zebra" ( przez jedno "r" oraz "b" ;-) ) oraz rysunek zwierzątka :cool2:
Lepiej linki - szybciej :tak: Ale co fajniejsze. Tylko, że u mnie to rozmiarówka do 100 cm:-D
Sukieneczka MINYMO roz.62 (1456718382) - Aukcje internetowe Allegro
Sukienka dżinsowa Zara 86 cm. Nowa, śliczna! (1454170984) - Aukcje internetowe Allegro
Super sweterek roz.86-92 j/nowy (1454245537) - Aukcje internetowe Allegro
sukienka H&M święta folk elegancka 86 (1452258341) - Aukcje internetowe Allegro
KOMBINEZONY!KOMBINEZON dla noworodka i starszych! (1467935873) - Aukcje internetowe Allegro biały pluszowy
Sweter Kaptur Norweski roz. 86 - POLECAM + GRATIS (1442075359) - Aukcje internetowe Allegro granatowy
Na razie stopuję z odzieżowymi szaleństwami - muszę dokupić też inne rzeczy plus się z tym już nie ogarniam. :no:

reklama
Hehe a może do tej pory o tym nie wiedziałaś? :-D
hehehe

Zolza, śliczną pościel wybrałaś. Ciekawa jestem jak się ona sprawdzi :tak:

Oczywiście on nie pił z butli, tylko z kubka
łoo szacun :tak:
To znam już drugą mamę u których dzieciaczki mleczko piły z kubeczka a nie ze smoka z butli.;-)

Izabela, mi dwie pościele do łóżeczka na początku wystarczyły, ale potem... cóż..jak sama zauważyłaś tyle pięknych pościeli jest, że nie można się im oprzeć :zawstydzona/y::cool2:

Luksja a na jaki okres chcesz ten kombinezon? Na zimę?
A jakiej jest on firmy? Bo jeśli Next, to spokojnie założysz na okres 6 miesięcy.

Chciałam się poradzić Was odnośnie torby do wózka, a mianowicie po pierwsze czy nosi/wozi się ją jako jedyną torbę bez swojej torbki/torebki/plecaka czyli na spacer pakuję się w jedną z Młodą a po wtóre czy - skoro sporo jest głosów o nieszczelności butelek - lepiej jest mieć zewnętrzną kieszeń na nie i wtedy przynajmniej teoretycznie jest mniejsza szansa zalania czegokolwiek czy próbować wciskać do środka? No i trzecie sprawa - dziwna dla mnie jakaś - jaki sens ma reklamowanie torby do wózka jako takiej do której wchodzi laptop skoro to jest raczej coś na niekomponujące się nie tylko funkcjonalnie ale i ze względów bezpieczeństwa rzeczy ( wspomniane już płyny czy też czasem zużyte pieluszki czy chusteczki, w późniejszym okresie słoiczki itp. ).

Agatko, superaśne ciuszki :-) Zwłaszcza ta kamizelka :-D

Luksja, mam podobny kombinezon ;-)

Forever, ale poszalałaś! :-) Świetne te ciuszki, szczególnie sukieneczki :-D

Barmanko, dziękuję, mam nadzieję, że będę z niej zadowolona :-)

Ja też dziś. Dopiero teraz zobaczyłam, że na śpiworku jest napisane "zebra" ( przez jedno "r" oraz "b" ;-) ) oraz rysunek zwierzątka :cool2:
Heheh ja też mam śpiworek z zebrą :) I jeszcze kocyk i bluzę i śliniak i.... jeszcze kilka rzeczy ;) O dziwo na każdym zebra przez jedno "r" ;)

Forever super zakupki!

łoo szacun :tak:
To znam już drugą mamę u których dzieciaczki mleczko piły z kubeczka a nie ze smoka z butli.;-)
Żadna tu moja zasługa, on po prostu nie zaakceptował żadnego smoczka od butli, więc byłam zmyszona szukać kubka... ;)

Forever, ale poszalałaś! :-) Świetne te ciuszki, szczególnie sukieneczki :-D[/COLOR]
:happy2: Poszalałaś.... :-) To niektóre z rzeczy.;-) Szczególnie sukieneczka haftowana w kwiatki stylizowane na ludowe jest prześliczna - do tego biała bluzeczka, takież rajstopki i super kreacja na każdą okazję dla Młodej. :tak: Muszę tylko po ogarnięciu wszystkich sukieneczek podukupywać do nich rajstopki, żeby nie tylko białe były. Ze mnie jest kłopot jeśli chodzi o dziewczęce ciuszki gdyż nie trawię różowego, słodki falbanek, cekinów, błyszczących haftów czy nadruków a także nadruków z postaciami Disneya. Przyznaje jednak, że czasem fotki z Allegro nie są doskonałe i jak rzecz przychodzi to czasem ma drobny element tego rodzaju, którego nie było dostatecznie dobrze widać na zdjęciu np. myślałam, że haft jest biały a w rzeczywistości okazuje się być srebrny czy środek kwiatka wydawało mi się, że to biel a w rzeczywistości jasny róż.
Zebrra - nie wyobrażam sobie, żebyś nie kolekcjonowała gadżetów z zebrą :-D A co byś mi poradziła w temacie torby do wózka - jak napisałam w poprzednim poście.

Ostatnia edycja:
Chciałam się poradzić Was odnośnie torby do wózka, a mianowicie po pierwsze czy nosi/wozi się ją jako jedyną torbę bez swojej torbki/torebki/plecaka czyli na spacer pakuję się w jedną z Młodą a po wtóre czy - skoro sporo jest głosów o nieszczelności butelek - lepiej jest mieć zewnętrzną kieszeń na nie i wtedy przynajmniej teoretycznie jest mniejsza szansa zalania czegokolwiek czy próbować wciskać do środka? No i trzecie sprawa - dziwna dla mnie jakaś - jaki sens ma reklamowanie torby do wózka jako takiej do której wchodzi laptop skoro to jest raczej coś na niekomponujące się nie tylko funkcjonalnie ale i ze względów bezpieczeństwa rzeczy ( wspomniane już płyny czy też czasem zużyte pieluszki czy chusteczki, w późniejszym okresie słoiczki itp. ).
Forever, ja często wrzucałam swoje gadżety do wózkowej torby, bo z torebką na ramieniu nie było mi specjalnie wygodnie, więc telefon czy portfel lądowały w dzieciowych rzeczach :) Nie używałam butelek, wiec nie spotkałam się z ich nieszczelnością, ale kubeczek i tak nosiłam oddzielnie (w takiej kieszonce wózka), bo wyciągany był często. Potem w zimie trzymałam w takiej torbie izolacyjnej, zeby nie było bardzo zimne...
A torba do wózka i laptop...hmmm... to chyba nie na moją głowę ;)

Forever, miałabym podobny problem! ;-) Ale pięknie dajesz radę z tym unikaniem różowego :-D

Zebrra, ja to już przez Ciebie zboczona się robię na punkcie pasków i zeber - jak coś zobaczę, to od razu myśl "o, to by się Zebrrze spodobało" :-p

reklama
Do góry