Ania020317
Fanka BB :)
Czyli teraz to powinnam mieć pewność... to fajnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja sie dow w 13 tyg ze bedzie corkaOk 12tyg pierwsze typowanie że bedzie chłopiec a ok 16tyg potwierdzenie że na pewno
Ja przy pierwszej ciąży czułam dopiero w 22 tc i to baaaaaardzo słabo nie denerwuj się , moj syn był takim leniem , że całą ciążę sie prawie nie ruszał, z reszta nadal jest Bedzie dobrze pozdrawiamA ja jeszcze nie poczułam pierwszych ruchów maluszka a w piątek sie 20 tydz zaczyna, troszkę sie tez martwię bo mam tez powody do stresu...w poniedziałek mam scan i powiem wam ze sie trochę denerwuje czy wszystko będzie w porządku...
Ja dziś jak dobrze pójdzie to sie dowiemJa mimo szczupłej budowy ciała pierwsze pewne ruchy poczułam w okolicach 22-23 tyg. Coś tam mi szurało, ale nie tak jak opisywało to całe multum mam. Panika oczywiście była Teraz 31 tydzień za pasem a dziecko czasem ma dni adhd a czasem coś tylko bulgnie. Wizyty u lekarza częste i wszystko ok, więc panikować przestałam.
Płeć w 12 tyg. podczas badań prenatalnych. Potwierdzona już wielokrotnie, ale kilka znajomych miało niespodzianki z późną zmianą zdania
A u mnie już 15 tydzień i nic, ani ruchów (chociaż na usg widać że się rusza, ale widocznie za słabo abym poczuła), ani płci , także jedna wielka niewiadoma i niecierpliwość bo ja już chcę wiedzieć A z tymi ruchami to jest tak, że każdy pyta, zresztą o płeć też i dlatego chyba się denerwuje, że wiecie powinnam czuć bo każdy wypytuje. I każdy zdziwiony, że płci nie znamy, że ruchów nie czuje, każdy ekspert nagle od ciaży eh. Jakby wiedzieli jaki to stres to może by sobie odpuścili te gadki za każdym razem ! No i jeszcze co powinnam jeść... ale to już osobny temat rzeka, więc lepiej nawet nie zaczynać tutaj