reklama
ja to nie wiem po kim junior jest bo oboje z mężem byliśmy niejadki.
zasuwa prawie wszystko, gotowane ze słoiczków, ukradnie ze stołu też zapakuje do paszczy.(najczęściej wypatrzy okrucha od chlebka).
Deserków mlecznych i innych przetworzonych mlekowych nie daje, bo po 1 mamy azs odmlekowe,po 2 nie widzę potrzeby.
Faceci jedzą mięso i warzywa, a nie jakieś słodkie pierdoły w mięśnie musi iść,żeby potem było czym lać w piaskownicy;-)
zasuwa prawie wszystko, gotowane ze słoiczków, ukradnie ze stołu też zapakuje do paszczy.(najczęściej wypatrzy okrucha od chlebka).
Deserków mlecznych i innych przetworzonych mlekowych nie daje, bo po 1 mamy azs odmlekowe,po 2 nie widzę potrzeby.
Faceci jedzą mięso i warzywa, a nie jakieś słodkie pierdoły w mięśnie musi iść,żeby potem było czym lać w piaskownicy;-)
Hope
podwójna mama :-)
Dzisiaj powtórka z rozrywki, jabłka trochę, obiadku nie, za to koniecznie chciała mi wyrwać z gardła parówkę, dałam ociupinkę bo to g... nie jedzenie to się TAK ośliniła, jak pies co na kość patrzy.
Wieczorem za to wtrąbiła resztę kaszki z bananami
I bądź tu mądry i pisz książki...
Wieczorem za to wtrąbiła resztę kaszki z bananami
I bądź tu mądry i pisz książki...
karolq8
Fanka BB :)
U mnie naszczescie tez nie ma problemu co dam do ust wszystko zje cale szczescie zawsze odemnie z talerza mu cos dam a jak nie moge to kromke chleba z maslem i jest szczesliwa. Wczoraj byl moj chrzesniak 3 latka i wziol ciastko i zapatrzyl sie na zabawke a mala chap i zabrala mu ciacho polizala i wywalila hihi
Ja zauważyłam, że moje dziecko lubi obiadki(no może lubi za dużo powiedziane trochę więcej zje)takie ciemne tzn zawierające np marchewkę takie jaki warzywa jasne z indykiem kurczakiem i inne mające np więcej pietruszki,kalafiora itp są ble ble
a czy któraś z Was daje te jogurciki dla dzieci powyżej 6 miesiąca są i z Bobovity i z Nestle chyba??
a czy któraś z Was daje te jogurciki dla dzieci powyżej 6 miesiąca są i z Bobovity i z Nestle chyba??
karolq8
Fanka BB :)
Ja daje mala je ladnie wcina
my z karmieniem nie mamy problemu,maly je wszystko co mu dam,poza sloiczkowymi zupkami wiec gotuje mu sama:-) jadl juz taka delikatna pomidorowa,krupnik,rosol,barszczyk czerwony i troche ogorowej i nie mu nie jest to mu bede juz dawac no i przede wszystkim zupke marchewkowo pietruszkowo ziemniaczkowa z indykiem i koperkiem;-)czasem je kaszke,codziennie jablko utarte i soczki pije, przewaznie gotuje wiecej i wekuje to mam na pare obiadowczasem zdarzy sie ze nie chce jesc bo ma ochote na cyca,ale to na kolejne karmienie zjada
reklama