reklama
Hope
podwójna mama :-)
Żelka a w praktyce ktoś testował?
Już sobie wyobrażam półśniętą Purchawę, która po dzikich okrzykach w środku nocy zamiast cyca na ukojenie dostaje wodę w szklance, zabiłaby mnie śmiechem
U nas naleśniki były już podane kilka razy, budzą mieszane odczucia ;-) Raz smakują raz obrzydzają.
Żelka
Fanka BB :)
Już sobie wyobrażam półśniętą Purchawę, która po dzikich okrzykach w środku nocy zamiast cyca na ukojenie dostaje wodę w szklance, zabiłaby mnie śmiechem
U nas naleśniki były już podane kilka razy, budzą mieszane odczucia ;-) Raz smakują raz obrzydzają.
No jakby zobaczyła szklankę to na pewno
Wow, jakie różności Maluszki zajadają. My jesteśmy w tylez nowościami. Krzyś nie jest niejadkiem i wszystko wcina, tylko mama się boi mu za bardzo urozmaicać. Ostatnio mieliśmy noc z głowy po biszkoptach LU. Dziwne Wydaje mi się, że to nie powinno szkodzić. Czy to te substancje spulchniające czy co. Czy ktoś miał takie doświadczenia?
Wczoraj gotowałam mu makaron z kurczakiem, przecierem pomidorowym i koperkiem susz. Taki był zły, nie mógł się doczekać biedny jedzenia. Nie wyrabiam się przy nim z gotowaniem dla niego, a chciałabym by jadł już więcej domowego.
Z wodą w nocy napewno spróbujemy. Narazie jedziemy z herbatką, ale i tak często się budzi. Dostaje na przemian cyc-herbata-cyc.
Wczoraj gotowałam mu makaron z kurczakiem, przecierem pomidorowym i koperkiem susz. Taki był zły, nie mógł się doczekać biedny jedzenia. Nie wyrabiam się przy nim z gotowaniem dla niego, a chciałabym by jadł już więcej domowego.
Z wodą w nocy napewno spróbujemy. Narazie jedziemy z herbatką, ale i tak często się budzi. Dostaje na przemian cyc-herbata-cyc.
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja myślę że można oduczyć całkowicie pić w nocy m i tylko uspić .. ale nie wiem jak to wam wyjdzie w praktyce
gdzieś czytałam ze już dziecko nie potrzebuje od 6 miesiąca picia w noc
powodzenia w oduczaniu ;-)
gdzieś czytałam ze już dziecko nie potrzebuje od 6 miesiąca picia w noc
powodzenia w oduczaniu ;-)