reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie

żelka ja co drugi dzień dodaję tę połowę żółtka do zupki. raz, gdy zapomniałam zrobic zakupy :zawstydzona/y: dałam jej z ziemniaczkami i troszkę mleczka podałam, aby sie papka zrobiła i tez jej smakowało. generalnie jej smakuje wszystko, póki co :-D

reklama
hmmmmmm no to mój Igor coś tu wymyśla. Zobaczymy jak po przerwie od konkretów będzie wsuwał. Chociaż tatuś dziś mu ziemniaczki z obiadu podtykał to synek głową kręcił na nie. Chlebek do tej pory uwielbiany też na "nie" dziś był

Jolek u nas na zęby też odmówiła jedzenia, jeden dzień nawet tylko cycuś był w łasce, poza tym nic nie chciała jeść. Przejściowe :-)

Jaipur
u Purchawki podawanie czegokolwiek do jedzenia do rączki lub na talerzyk jest bezcelowe, wszystko ląduje na podłodze, bo tak fajnie spada:sorry:

Ojciec od tygodnia podaję córce do zupki po pół żółtka, nakazałam mu :-D
A jeszcze mam pytanie jeżeli skończymy okres ekspozycji na gluten czyli 2 mieszki to już dowolność w tej kwestii ??

kamcia u mnie podobnie, brakuje tego jak nie wiem co. ale jak to mówi mój M w końcu i mama musi przeciąć pepowinę i z pewnymi sytuacjami sie pogodzić

reklama