reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie

żelka ja co drugi dzień dodaję tę połowę żółtka do zupki. raz, gdy zapomniałam zrobic zakupy :zawstydzona/y: dałam jej z ziemniaczkami i troszkę mleczka podałam, aby sie papka zrobiła i tez jej smakowało. generalnie jej smakuje wszystko, póki co :-D

reklama
hmmmmmm no to mój Igor coś tu wymyśla. Zobaczymy jak po przerwie od konkretów będzie wsuwał. Chociaż tatuś dziś mu ziemniaczki z obiadu podtykał to synek głową kręcił na nie. Chlebek do tej pory uwielbiany też na "nie" dziś był

Jolek u nas na zęby też odmówiła jedzenia, jeden dzień nawet tylko cycuś był w łasce, poza tym nic nie chciała jeść. Przejściowe :-)

Jaipur
u Purchawki podawanie czegokolwiek do jedzenia do rączki lub na talerzyk jest bezcelowe, wszystko ląduje na podłodze, bo tak fajnie spada:sorry:

Ojciec od tygodnia podaję córce do zupki po pół żółtka, nakazałam mu :-D
A jeszcze mam pytanie jeżeli skończymy okres ekspozycji na gluten czyli 2 mieszki to już dowolność w tej kwestii ??

kamcia u mnie podobnie, brakuje tego jak nie wiem co. ale jak to mówi mój M w końcu i mama musi przeciąć pepowinę i z pewnymi sytuacjami sie pogodzić

reklama