reklama
lepidoptera
Fanka BB :)
u nas nie lepiej, mała byłaby szczęśliwa, gdyby matka dawała jej tylko cycusia. Jedzenie zupek kiepsko jej idzie - mały słoiczek mamy na dwa dni, je na dwie raty w ciągu dnia, a i tak czasem część idzie do zlewu...
I nawet nie powiem, że jej nie smakuje, bo nie wypluwa nic, ale dzióba nie chce otwierać, jak sposobem jej coś wcisnę to połyka bez problemu. Ale tylko gotowce, bo sa super papkowate.
Zalecenie pani doktor było: 3x w tyg. mięsko, 2x ryby i 2x żółtko
i jak tu to realizować z takim małym uparciuchem??
A ja się dzis zważyłam (wiem, nie ten wątek) i się przeraziłam
poniżej 50kg - mała wszystkie soki ze mnie wysysa, więc jak tylko katar jej minie, wprowadzam mm i bedzie mieszane karmienie.
I nawet nie powiem, że jej nie smakuje, bo nie wypluwa nic, ale dzióba nie chce otwierać, jak sposobem jej coś wcisnę to połyka bez problemu. Ale tylko gotowce, bo sa super papkowate.
Zalecenie pani doktor było: 3x w tyg. mięsko, 2x ryby i 2x żółtko
i jak tu to realizować z takim małym uparciuchem??
A ja się dzis zważyłam (wiem, nie ten wątek) i się przeraziłam
poniżej 50kg - mała wszystkie soki ze mnie wysysa, więc jak tylko katar jej minie, wprowadzam mm i bedzie mieszane karmienie.
5,5 letniego??!!!
Wlasnie dzis na glos myslalam do ojca Poli - ze ona do szkoly nie pojdzie.. nie... bo bedziemy sie cyckowac! to jak? ne da se..
Lepi - u nas oabiadki tez i 2 dni w lodowce i w zlewie na koniec.. :/ ...mniej niz 50? WOW!
Wlasnie dzis na glos myslalam do ojca Poli - ze ona do szkoly nie pojdzie.. nie... bo bedziemy sie cyckowac! to jak? ne da se..
Lepi - u nas oabiadki tez i 2 dni w lodowce i w zlewie na koniec.. :/ ...mniej niz 50? WOW!
lepidoptera
Fanka BB :)
Jolek - 2 kg możesz podrzucić, pod warunkiem, że wejdą tylko wyznaczone przeze mnie miejsca,
maju - to już nie jest "wow", uwierz mi, rozciągnięty, sflaczały brzuch na dwóch patykach wcale nie wygląda apetycznie
maju - to już nie jest "wow", uwierz mi, rozciągnięty, sflaczały brzuch na dwóch patykach wcale nie wygląda apetycznie
reklama