reklama
karolq8
Fanka BB :)
ja nie daje kaszki zamiast tego wprowadzilam biszkopty i chlebek
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a te jogurty po 6 msc są na MM czy zwykłym mleczku??
Ja osobiście czytałam i nie rozumiem z jakiego mleka to jest ale może ty więcej zrozumiesz Jogurcik Malucha soczysta brzoskwinia | Zobacz etykietę | Nasze produkty | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo! Dokładnie ten jogurt jej kupiłam.a te jogurty po 6 msc są na MM czy zwykłym mleczku??
Hope
podwójna mama :-)
Ja poszłam na łatwiznę w kwestii glutenu, kupuję zupki i obiadki z kaszkami i z głowy :-) Daję też niewielkie kawałeczki domowych wypieków jak rogaliki drożdżowe :-)
NOWOŚĆ BoboVita obiadek Brokuły z cukinią i szynką z kaszką pszenną | Zobacz etykietę | Nasze produkty | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
NOWOŚĆ BoboVita obiadek Warzywa z kurczakiem i kaszką pszenną | Zobacz etykietę | Nasze produkty | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
NOWOŚĆ BoboVita obiadek Brokuły z cukinią i szynką z kaszką pszenną | Zobacz etykietę | Nasze produkty | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
NOWOŚĆ BoboVita obiadek Warzywa z kurczakiem i kaszką pszenną | Zobacz etykietę | Nasze produkty | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
reklama
Ja dodaję już od dawna kasze manną do zupek tak 2-3 razy w tygodniu. I poprostu do 200 ml gotującej się zupki daję pół łyżki stołowej kaszy (nie moczę jej wcześniej) i nie robią się żadne grudki. Jak czasem mi trochę za gęsta wyjdzie to doleję odrobinę wody i jest dobrze.