reklama
a jak się wczytać w słoiczki- to w zupkach znajdziecie(po 4mcu) i groszek i pora ,selera, sok z winogron itd itp
ze słoiczków junior wcina z babydream marchewkę z jabłkiem, plus owies,czyli gluten(ten lepszy niż z pszenicy)-nie było rewelacji po tym, a konsystencja się podoba, bo dość gruba(słoiczek jest po 5mcu).Zauważyłam ,że junior połyka inaczej te gładkie ciapy,które dostał ze słoiczków a inaczej zupkę domową,czy warzywka czy nawet chrupka- wydaje mi się,że bardziej prawidłowe jest aby szedł w tą stronę, a nie uwsteczniał się ciamkając te ciapki tak jak wodę.Bo przy słoiczkach mocno wypycha jęzorek z jedzeniem, uświniając się, a przy gęstych konsystencjach ładnie przełyka, od razu przesuwając jedzonko językiem w tył.
ze słoiczków junior wcina z babydream marchewkę z jabłkiem, plus owies,czyli gluten(ten lepszy niż z pszenicy)-nie było rewelacji po tym, a konsystencja się podoba, bo dość gruba(słoiczek jest po 5mcu).Zauważyłam ,że junior połyka inaczej te gładkie ciapy,które dostał ze słoiczków a inaczej zupkę domową,czy warzywka czy nawet chrupka- wydaje mi się,że bardziej prawidłowe jest aby szedł w tą stronę, a nie uwsteczniał się ciamkając te ciapki tak jak wodę.Bo przy słoiczkach mocno wypycha jęzorek z jedzeniem, uświniając się, a przy gęstych konsystencjach ładnie przełyka, od razu przesuwając jedzonko językiem w tył.
Ostatnia edycja:
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
My dziś z wielkim apetytem zaliczyliśmy szpinak z ziemniaczkiem
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
my szpinak tez już mieliśmy ale jak ja spróbowałam muslałam że zwrócę.. a małej smakowało
karolq8
Fanka BB :)
Jolek tak tez widzialam ze roznie pisza tak jak sliwka tam po 5 a sloiczki po 4
Ja wczoraj zrobilam ziemniaczka brokule i kalafiora i tym razem niezblenderowalam tylko widelcem podziubalam i smakowalo widac woli grubsze jedzonko troche wiec moje 3 zupki w sloiku pewnie wywale zobaczymy.
Co do szpinaku napoczatku jadla treraz pluje odwraca sie momentalnie spiaca
Ja wczoraj zrobilam ziemniaczka brokule i kalafiora i tym razem niezblenderowalam tylko widelcem podziubalam i smakowalo widac woli grubsze jedzonko troche wiec moje 3 zupki w sloiku pewnie wywale zobaczymy.
Co do szpinaku napoczatku jadla treraz pluje odwraca sie momentalnie spiaca
mandrzejczuk
Czyli co producent to podzialy, u jednych po 4-tym u innych po 7-mym miesiacu, a ja wczoraj widzialam w biedrocne 2 rodzaje kaszek jedna byla ryzowa gdzie na 150ml wody wsypuje sie 3 lyzki, a druga mleczno-ryzowa gdzie na tyle samo wody idzie 6-7 lyzek to co ta druga bedzie gesciejsza nie? Chyba ze jest inna konsystencja tych kaszek ale obie po 4-tym miesiacu sa ale co zauwazylam, ze odkad podaje kasze moje dziecko lepiej sie zalatwia czesciej i kolorek ladniejszy
Ja jeszcze nie kupiłam blendera (a raczej kupiłam,ale ktoś zrobił to przede mną i był zjarany, więc poszedł do zwrotu) i u nas wszystko widelcem rozdrabniamy.
Nie znalazłam w okolicy szpinaku w słoiczku a bardzo chciałam żeby Igor spróbował.
Nie znalazłam w okolicy szpinaku w słoiczku a bardzo chciałam żeby Igor spróbował.
Agniieszka
Ja przecieram przez sitko bo rowniez nie posiadam blendera ale nie narzekam w sumie tyle co Igor je.
Co do szpinaku ja tez nigdzie nie widzialam w sloiczkach za to wczoraj w rossmanie kupilismy cztery deserki gerbera w cenie trzech.
Co do szpinaku ja tez nigdzie nie widzialam w sloiczkach za to wczoraj w rossmanie kupilismy cztery deserki gerbera w cenie trzech.
reklama
lwiapaszczka
U nas na szpinak z ziemniakami była reakcja wymiotna, po paru kęsach zwróciła wszystko włącznie z wcześniej zjedzonym mlekiem. Na razie więc daliśmy sobie spokój z tym smakiem.