reklama
ja zaraz idę robić próby z marchewką z ziemniakiem, ciężko ta marchewka chodzi wczoraj zjadł o 18 kaszkę z 45-50 ml wody i 2 łyżek kaszki malinowej i popił 120 ml mleka a i tak obudził się przed 1 ;/ a już na samym mleku sypiał do 3, coś mu się popsuła ostatnio ;/
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
chmurka ja myslę że sok marchwekowy to nie jest posiłek..
a te 3 łyżeczki papki to w sumie nic..
raczej dałabym mleko
tak wogóle to dałabym mleko zamiast tego soku :-) i byłoby po problemie ;-)
a te 3 łyżeczki papki to w sumie nic..
raczej dałabym mleko
tak wogóle to dałabym mleko zamiast tego soku :-) i byłoby po problemie ;-)
Żelka
Fanka BB :)
Wyczytałam gdzieś dzisiaj, żeby do 6 msca ograniczyć podawanie soków, albo jeśli już rozcięczać je z wodą ... to sztuczne kalorie oszukują głód ... wiec zamiast soku podawać mlesio jeszcze ...
Tak wogóle podałam mojemu tyranowi wczoraj poł łyżeczki kaszuli bananowej wczoraj, zdziwienie mlaskanie ... zaskoczenie jednak cycuś lepszy
Tak wogóle podałam mojemu tyranowi wczoraj poł łyżeczki kaszuli bananowej wczoraj, zdziwienie mlaskanie ... zaskoczenie jednak cycuś lepszy
ale to był marchewkowy ;p chciałam spróbować bo papka marchewkowa mu nie podeszła ;p a ja muszę z moim to między mlekiem podawać jakieś papki, bo jak się głodny obudzi to papkę za wolno się je więc nici z tego będą;p wiec dałam mu po 1,5 godz od mleka, ale obudził sie po kolejnych 1,5 godz więc porcję mleka i tak dostał ;p
Miki soczki owocowe lubi, na razie robimy kombinacje jabłko-marchew-maliny (te ostatnie hodowane we własnym ogródku), ale tylko ze świeżych owoców. Chociaż wczoraj nie wypił, bo chyba był za kwaśny (samo jabłko)... A dziś może kaszka?.. Ostatnio jadł trochę łyżeczką, ale za wolno szło więc był nerw i skończyło się na butli :-)
Oho, pobudka...
Oho, pobudka...
reklama
karolq8
Fanka BB :)
Pytalam sie lekarki o ulewanie i kazala mi zreygnowac powoli z plynnych posilkow ze zamiast mleka kache jesc i dawac jej espumisan az bedzie przestawala ulewac to tak na poczatek jak nie pomoze dalej bedziemy myslec. To moze byc tez przyczyna ze nie przybiera prawidlowo